0 oy
115 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
düzenledi
Doğumdan 6 ay sonra kalp ameliyatı olacakmş Ve takip edilecekmiş Bu durumu yaşamış olan varmı  Ameliyattan sonra tam olarak sağlığna kavuşurmu  Çok korkuyorum
Gebelik haftası 28

1 cevap

+1 oy
(4,622 puan)
İyi bir kalp doktoruyla yolunuz kesişirse, Rabbim de sağlığına kavuşmasını isterse olmayacak hiçbir şey yok canım. Aynı rahatsızlık değil ama benzerini yaşayan çok tanıdığım var etrafımda. Ameliyat süreci biraz yorucu yıpratıcı oluyor diyorlar ama sonu güzel olsun inşallah. Tek başına bir kalp sorunu mu, yoksa herhangi bir sendromdan bahsettiler mi? 
(5 puan)
Sadece fallot-tetralojisi diye bi hastalıktan bahsetti delik varmış akciğere giden damar darmış falan
Allah razı olsun
(4,622 puan)
Cinsiyetiniz erkek mi? Benim bebeğimde de kalp anomalisi vardı, bu yüzden kalbin anatomisini ezberledim artık iyice araştıra araştıra. Geneli olmasa da bebeklerin çoğunluğunda kalp rahatsızlığı varsa bunu doktorlar herhangi bir sendroma veya kromozom bozukluğuna bağlıyor ya ondan sordum. Eğer teşhisi koyan doktor kalp ameliyatını yapacak hastane ve doktor önermediyse, şimdiden araştırmanızı yapın canım bir kenarda bu bilgiler hazır bulunsun. Çünkü detaylı ultrasonda doktor 6 ay sonra ameliyat olması gerekir der ama bebeğin kalbi 6 ay bekleyemeyecek durumda olur, o an o panikle ne yapacağız diye düşünmek yerine her şeyiniz hazır olur. Bizim WhatsApp grubumuz var, kalp ameliyatı olan ve olmayı bekleyen bebeklerin annelerinin olduğu. İçlerinde belki bu ameliyatı geçiren olmuştur. Çok ciddi ameliyatları, çok başarılı bir şekilde geçirenler var şükür. Dua edelim sizin yavrunuzun ki de öyle olsun inşallah.
(5 puan)
Whatsap grubuna eklermisiniz
-Reklam-

653,300 soru

3,436,361 cevap

4,269,823 yorum

184,625 üye

...