0 oy
206 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Arkadaslar 38+2 de dogum olucak sezeryan 38 bebeğiniz kaç kiloydu birde lokal anestezi igne cok acıtıyormu 

4 Cevap

0 oy
(173 puan)

Ben de ilk bebişimi 38+2 de doğurdum 3 kilo 680 gram doğdu iğne de o kadar acıtmıyo canım sağlıkla gelsin inşallah :)

-Reklam-
0 oy
(2,866 puan)
3800 civarıydı. Hiiiç acımıyor. Dediklerini dinleyin. Düzgünce pozisyon alın ve hiç kıpırdamayın. İnanın ben hissetmedim bile :)
(2,866 puan)
:D ben de zamanında başka bir ameliyat için genel anestezi aldım. Ne menem birşeydir bilirim. Kesinlikle lokali tavsiye ederim. Kımıldamayacaksınız. Başka birşey düşünün. Ameliyathanedeki birilerine birşeyler anlatın. İğnenin girişini beklemeyin pür dikkat. Ameliyathanede biri bana sen de hemşireymişsin niye istifa ettin diye sormuştu. Onu anlatırken hoop yapmış :D dedi ki yatırın. :D bebek çıktıktan yaklaşık 15 dakka içinde falan annenin işlemi bitiyor. Tani doktorun elinin çabukluğuna göre. Bebeği malesef daha evvel çıkartıyorlar. Biz ameliyattan çıktıktan sonra bi 15-20 dakka kadar ayıltma odasında duruyoruz. Orada ayaklarınızı hareket ettirmeye çalışın hemen. Ne kadar çabuk his gelirse o kadar hızlı yollarlar. Tabi her hastanenin protokolü ayrıdır. Ama geneli böyle :)
(104 puan)
Eger suan kesin lokal tamamdir diyorsam sayenizde:) cok tesekkur ederim. İnsaAllah saglikla kavusmak nasip olur hepimize.
(4 puan)
Tesekkür ederim masallah cok güzel kilosu
(4 puan)
Benim yapacagım hastanede uyandırma ignesi vuruluyor ameliyat sonrası hiç sersem olmadan uyanıyorsun direk uykudan uyanmıs gibi canlı canlı kesim ve dikimde cok korkutuyor doktorum en ufak korkun varsa hiç girişme direk uyu dedi
(2,866 puan)
Ama işte genel anestezinin komplikasyonlarından da bahsetti mi. Doktorunuza tesüf ettim.amelşyatta sizi telkin etmeye çalışmamak tabiri caizse uğraşmamak için hemen uyu demiş. En başta genel anestezide her hasta entübe edilir. Entübasyon boğazı tahriş eder. çıkınca öksürük yapar. O dikişlerle öksürmek hiç hoş olmaz tahmin edersiniz ki.
0 oy
(483 puan)
Benimde ilk gebelik sezeryan olcak ama çok korkuyorum o yüzden uyutlmak istiyorum komple ama bilmiyorum bende 
(11 puan)
Hayır iğnenin ucuda anestezili olduğu için hicbirsey hissetmiyorsun , tecrübeyle sabit bende yaptırdım bu yüzden iğneyi düşünme
(2,866 puan)
Yemin olsun ben de hiçbir şey hissetmedim. Korkmayın nolur .
0 oy
(2,100 puan)
Tam 38de dogurdum 3470 gr.
(4 puan)
Masallah rabbim hayırlı ömür versin
(2,100 puan)
Amin hepimizin evladina insallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,138 soru

3,427,768 cevap

4,260,358 yorum

184,036 üye

...