0 oy
145 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
19+3 te ultrason muayenesinde doktor bebeğimin böbreğinde büyüme olduğunu, kalbinde aydınlık olduğunu ve gelişiminde 18+6 olduğunu söyledi. Bu durumun genellikle down sendromlu çocuklar da görüldüğünü söyledi. Bu konuda yorumlarınızı alabilirmiyim?
Gebelik haftası 19+4

4 Cevap

0 oy
(1,045 puan)
Aynısını bana da dedi doktor hakkimızda hayırlısı olsun inşallah sağ saglim alırız kucağımıza.

Bende dün post açmıştım ama yorum yapan olmadı maalesef post yukarı çıksın…
(76 puan)
Benimde böbrekte genişleme var ama kendiliğinden geçiyor dedi doktorum.
(1,045 puan)
İnşallah geçer 10 gün sonrası içim kontrol dedi erkek bebeklerde olabiliyor genellikle demişti doktorum down sendromluda olabilir alalım dedi ben ve eşim istemedik Allah ne verirse herşeyin hayırlısını verir boynumuz kıldan ince tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
(76 puan)
Nasıl hemen alalım diyor ki normalde genetik testler varya fiyatı 6 bin tl miş. %99 sonuç veriyor. Onu tavsiye etmedi mi.
(76 puan)
Ben böbrek genişlemesini araştırmıştım hatta buradada sordum bir çok kişide varmış ve geçmiş. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz.
-Reklam-
0 oy
(138 puan)
Kafanıza takmayın tevekkül edin doktorların her gördüğü doğru çıkmıyor onlarda cihazların gösterdiklerini söylemekle yükümlü abimin kızına üst dudağı yarık kalbinin 4 odasından 3ü delik dediler alalım dediler almazsak zaten düşer dediler maşallah 3.5yasinda gayet sağlıklı ve çok Zeki sonuçta ultrasonlarda tahmini oranları gösteriyor kesin sonuç vermiyor insan yapımı yanılma payı her zaman var çok iyi sağlıklı doğacak denilen bebeklerin problemli doğduğu bile oluyor 
0 oy
(2 puan)
banada 16. haftada beyninde kist var kalbinde parlaklik gözüküyo ama ultrason görüntüsü de olabilir bunlar ileriki haftalarda kaybolabilir dediler şuan 27 haftalık hiç bir şey kalmadı önemli olan takip edilmesi
0 oy
(76 puan)
Benimde bebeğimin böbreğinde genişleme varmış doktorum kendiliğinden geçiyor dedi. 

648,325 soru

3,417,248 cevap

4,247,996 yorum

183,270 üye

...