0 oy
186 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)

27+3 haftalıkken kanamam oldu doktora gittim, muayene oldum açılma vs. yok  nst ye girdim sancım çıkmadı. Ultrason muayenesinde çocuğun başı aşağıda dedi doktor ama eşiği yukarda dedi, gerçektende bebek hareketli çok aşağıda rahmimde hissediyo gibiyim. Nidicard ilaç verdi şuan onu kullanıyorum. 28+1 olduk ama kanamam devam ediyo akıntıyla birlikte ve kan gibi değil çamur gibi, bazen durur gibi oluyo ama sonrasında aynı. Benim gibi olan var mı aranızda acaba ? 

Haftaya tekrar muayeneye gidicem lûtfen dua edin bi sıkıntı olmasın :(

Gebelik haftası 28+1

2 Cevap

0 oy
(1,038 puan)
Bilmiyorum ama inşallah sağlıkla gününde dünyaya getirirsin yavrunu. Asla iş yapma. Ayakların yukarda olsun. Progestan yazmadı mi doktorun ? Genelde progestan hap iğne başlatırlar. Devlete mi gidiyorsun özele mi iyi bir doktora görün 
(52 puan)
Erken doğum olmaması için ilaç başladı doktor sadece. Progestan düşük olmaması için kullanılıyo diye biliyorum. Evet devlete gidiyorum doktorum iyi bi doktor ama zaten deprem bölgesindeyim hatay'dayım şuan, doktor doktor gezebilecek durum yok malesef.
(1,038 puan)
Progestan hem düşük önleyici hem erken doğum önleyici bir ilaç. Rahim duvarani güçlendiriyor açılmayı engelliyor. Kullandığınız ilaç da bir türevi gibi. Sadece daha önce hiç duymadım. Sağlıkla gelsin yavrunuz. Geçmiş olsun
(52 puan)
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(97 puan)
Ben de 30 haftalik hamileyim dün sabah kanamam oldu. Doktoruma gittik hemen erken dogum riski varmis. Gerçi açılma vs yok ama 2 doz ciger geliştirici vurdular bir tane progestan igne bir de serum verdiler. 1 gece hastanede kaldım. Şimdi daha iyiyim. Ama korkuyorum erken doğacak diye.
(52 puan)
Kanamanız durdu mu acaba ?
(52 puan)
Sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
(97 puan)
Şimdilik durdu. Bu arada 2 doz ciger geliştirici demiştim ama tek şırıngada 2 doz varmis toplamda 4 doz vurmuşlar. 24 mg vurulmuş yani. Şimdi de bebeğim hareketsiz başka 2 doktora daha gittim dediler ki korkma bebek gayet iyi ciger geliştirici sonrası bebek 2 3 gün hareketsiz kalır sonra geri düzelir.

649,815 soru

3,422,648 cevap

4,254,465 yorum

183,658 üye

...