0 oy
119 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (3 puan)
kapalı

Test yapdm boyle ckti hamilelikmi?

image

Gebelik haftası Bilmiyorum
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
Evet canım gebe gözüküyor sun inşallah vardır sağlıkla alırsın kucağına 
(3 puan)
Chok saolun sabah bulantilarm bel agrilarm kask agrilarm oluyor sık sık idrar gece başlıyor henuz 1aydı evliyim tesekkur ederim
Benimde öyleydi canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(3 puan)
Amin İnşAllah çok saolun ❤
-Reklam-
0 oy
(696 puan)
Merhaba, hayırlı olsun hamilesiniz :) kan verip kesinleştirebilirsiniz. 
(3 puan)
Ben bir ayda 2 defa adet yasadım biri 3gun biri de 2gun sonra kahve rengi akntılar oldu ondan sonra mide bulantısı kask agrısı sabahlar bulanıyo ancak yanı bu 2gun adet normalmi?
(3 puan)
Hayrlı olsun size tesekkur ederim cevaplandrdıgınız icin
(696 puan)
Kanama gibi mi gelmişti? Adet minimum üç gün sürer ama çok nadir görülür. Yumurtlama dönemi hava koşulları ve farklı etkenlerden dolayı olmustur. Kan verin siz takip edin hatta iki günde bir beta HCG nın minimum %60 artması lazım.
(0 puan)
Evet adet kanaması gibi ama,2gun bilmiyorum ki ne ama hamilelikde olan her shey bende var sabahlar mide bulantsi vaktimden 5gun gecdi .. Kask bel agrsi idrara ckma diş kulak agrsı her shey nebileyim  abla  hic bi şe bilmiyorum
(696 puan)
Hersey birbirine karısmıs :)))) bu belirtilere uyku da eklenirse tam olur :) beslenme düzeniniz olsun sabahları özellikle yumurta peynir tüketmeye çalışın. İlk üç ay cok önemli. Yormayın kendinizi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 763 göst.
28 Şubat 2021 Doğum kategorisinde Aiserose (626 puan) sordu

649,079 soru

3,419,874 cevap

4,251,119 yorum

183,462 üye

...