0 oy
103 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)
Merhabalar 

23 haftalık gebeyim. Detaylı ultrasonda bebeğime atnali bobrek teşhisi konuldu. Hiç duymadığım bir belirti yaşayan varsa anatabilir mi bundan sonraki surec ne olacak?
Gebelik haftası 23

3 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Geçmiş olsun canım. Sormadın mı doktora hayatî bir riski var mıymış, bu şekilde böbrekler işlevini tam yerine getirebilir miymiş, doğumdan sonra ameliyatlık bir durumu olacak mıymış, herhangi bir sendromun işareti miymiş yoksa her şeyden bağımsız bir durum muymuş merak ettim. İnşallah kötü bir şey değildir, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 
(1 puan)
Teşekkür ederim
2 doktora göründük. Biri devlet hastanesi doktoru down sendromu olma riskini tetikler dedi. Digeri prof. hiç alakası yok çok geç yaşta fark edenler de oluyormus.  Araştırılması için Çapaya git dedi bir doktor ama Çapa da kötü bir deneyim yaşamıştım tekrar gitmek istemiyorum.
(4,622 puan)
İçinden gelmiyorsa, doktorunuz da mideni bulandırma dediyse bence de hiç bulandırma. Madem riskli bir durum değil, gitsen ne olacak ki doğuma kadar bekle bence. Sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,597 puan)

image

Böbreklerin birleşik olma haliymiş 

0 oy
(34 puan)
Kızım 2 yaşında kızım at balı böbrekli bizde yeni öğrendik daha önce doktorlar hiç dememişti hayatı bir risk değil diğer böbreklere göre at nalı bir birinden daha uzak ama tabi ciddiye de almak lazım Allah korusun doktor dedi 6 ayda bir kontrole getirin 
(1 puan)
Geçmiş olsun. Çapa da araştırma için git dedi doktorum. Ama çapaya gitmek beni korkutuyor daha önceki gebeligimde kötü bir deneyim yaşadım. Doktorum gitmek istemezsen hiç mideni bulandirma dedi sadece dediğin gibi dikkat edilmesi takip edilmesi gereken bir durummus.
(34 puan)
Evet canım arada kontrole götürün doktor bizede dedi korkulacak bişey yok sadece dikkat edin çocuk cerahhına bile götürdük içimiz rahat etsin diye çok şükür ama

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
3 Nisan Hamilelikte Testler kategorisinde FBDK (1 puan) sordu
0 oy
1 cevap 99 göst.

656,357 soru

3,448,032 cevap

4,283,394 yorum

185,416 üye

...