0 oy
89 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (65 puan)
düzenledi
Merhaba, hanımlar. Tüp bebekle 23+6 haftalık hamileyim. 20-ci haftadan kızımın hareketlerini hiss etmeye başladım. Bazı günler hiç durmaz. Bazen çok az hareket eder. Dün de günboyu hareket hissetmedim. Kendim çok ayakta oldum acaba ondanmı dolayı? Gece ama bir iki kere altdan hissetdim. Bu gün uyandığımdan beri hareket etsin diye çalışıyorum, ama daha tık yok. Zaten içimde hep korku var, bi şey olur, kalbi durur diye. 20ci haftada detaylı ultrasonda olduk, her şey normal. Pıhtılaşma sorunum yok. Gelen hafta randevum. 
Gebelik haftası 23+6

2 Cevap

0 oy
(519 puan)
28 haftaya kadar düzen beklenmez canim bende tüp bebekle hamileyim ikizlerime böyle olmasına rağmen sürekli hissetmedigim oldu o hagtalarda anca hissettim hatta hareket edince de hissetmemiş olabilirsin için rahat edicekse sağlık ocağında kalbini dinle ben öyle yapardım 
-Reklam-
0 oy
(104 puan)
23+2 yim cogu zaman benimde oyle. Sabah 2 saat hic hareket etmedi sonra ufak bir tekme atti. Bazi gunler sabah aksam hareketli oluyor. Rabbime emanet hayrla dogsunlar insaAllah. İnsan tabiki korkuyor ama cok yorum okudum burda 2 gun hareket etmeyen de oluyormus bazi bebeklerin uyku suresi cok uzun oluyomus. Birde doktorum sey demisti sirtini donerse hissetmeyebilirsin. Endiselenmeyin ama cok aklinizda kaliyorsa imkaniniz varsa gidin bi baktirin. 
(65 puan)
Çok sağ olun. Sağ - salim kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim

648,756 soru

3,418,756 cevap

4,249,648 yorum

183,372 üye

...