0 oy
103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
36+6 gunluk hamileyim bugun kontrolum vardi doktorum bebegin bacak boyu git gide kısaliyor erken sezeryana alabilirz sakat diyemem dogum gerceklesince kesin bisi soyleyebilirz dedi doktor ayni durumla karsilasan oldumu endileselenmelimiyim cok korkuyorum bebegime bisi olucak diye 
Gebelik haftası 36+6

2 Cevap

+1 oy
(471 puan)
Allah'ın izniyle hiç korkma canım. Bacak boyu 3 hafta geride idi bizim de. Elhamdülillah bir sıkıntı olmadan doğdular. Büyüyorlar.
(80 puan)
Insallah benimkide sorunsuz dogar bu aya kadar hic boyle bisi soylemediler bgun ilk defa bacak boyunsa kisalma var dedi
-Reklam-
0 oy
(106 puan)
Olur olur. Bacak boyu da kısalır, kafası küçük olur, kolları gelişmemiş olur vs. vs. Daha 1 ay evvel Türkiye'de bu çocukta otizm var, hiç gelişim olmuyor, çok küçük her gün takip etmeliyiz denilen bebek Almanya'da sapasağlam doğdu. Lütfen Allah aşkına, sezeryanla erkenden alınınca (Allah korusun) sakat doğacak olan bebek düzelecek mi ? Son haftalar karaciğerin gelişmesi açısından çok ama çok önemli. Gerekirse başka doktora gidin. Çünkü kafalarına bir kere koyunca ne yapıp ediyorlar sezeryanla alıyorlar.
(1,728 puan)
Ya millete bunu anlatmaya çalışıyorum asla anlamıyorlar. Tıp diye bir ilah çıktı. İnsanlarda ne derse taparak yapıyorlar. Moralimi bozmasinlar diye doktora gitmiyorum zorla insanın sağlığını da bozuyorlar strese sokarak
(106 puan)
Katılıyorum. Arkadaşım o kendini bilmez doktor yüzünden 4. aydan sonrasını kabus gibi geçirdi. Gebe olunca aşırı duygusal ve tedirgin oluyorlar. O yüzden konuşunca tam rahatlıyor diyorum doktora gidip geliyor aynı haline dönüyor. En sonunda git Almanyaya ananın yanında doğur dedim de çok şükür son 1 ayını rahat geçirdi en azından :)

İlgili sorular

651,056 soru

3,427,405 cevap

4,259,932 yorum

184,013 üye

...