0 oy
133 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (257 puan)
31+3 günlük hamileyim bebeğimde bazı sorunlar nedeniyle doğumdan sonra yeni doğan yoğun bakım ünitesine alicaklar süt pompası çok gerekli olucak tecrübeli anneler olarak memnun kaldığınız süt pompası hangi marka yada nasıl bı süt pompası almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

5 Cevap

0 oy
(730 puan)
Bebegim 20 gündür kuvezde benim de canım 23+3 dogdu benimki. Rabbim şifalarını versin. Benim 16 gündür kullandığım mamajoo markasının süt pompası.

İlk 4 5 gün elle sağım yaptım hemsireler pompayla olsa da gelmez şu an ilk sütün dediler.

İlk sut biraz zor gelmisti senin de öyle olursa pes etme youtubedan araştır süt sagmadan önce yapilan meme masaji ve elle sağım hakkında bilgilendirici videolar var önce masaj yapıp sonra elle sağım yapıyorsun ilk 2 3 dk bir şey gelmiyor. Gelmeyince ben sut yok diye pes edecek oluyordum videolarda dinleyince bırakmadım devam ettim damla damla gelmisti annem enjektore cekiyordu ilk sut damla damla bile olsa çok kıymetli demislerdi. Elle sağımın 5. 6. günü memelerde birden süt birikimi olup ağrı sızı yapabiliyor. O zaman elektrikli pompaya gectim ondan sonra rahatladım. 2 3 saatte bir sağmak gerekiyor. Geciktirip 4 5 saati buldugunda yine sızlıyor. Pompadan şu an icin memnunum ama bozulmus olsa ne yaparım diye korkuyorum. Yedek bir tane daha olsaydı ne olur ne olmaz diyorum bazen.
(257 puan)
Rabbim şifa versin insllh bebeginize sağ salim kucaginiza alirsinir benim bebeğimde de kalp sorunları varmış insllh hiç biseye gerek kalmadan kucağıma verir umuduyla bekliyorum ama en kötü ihtimalle yinede alırlarsa süt vermek için en iyi sağma makinesini araştırıyorum dediğiniz süt pompası Ada bakicam bide manuel alicam yanına ne olur ne olmaz çok teşekkür ederim cevabınız icin
(730 puan)
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Bizimkinin de kalbinde genis bir delik var denildi bugun.
Insallah sag salim turp gibi dogar minigin.
Wee baby manuel süt pompasını tavsiye etmem canım. Eczaci bana onu tavsiye etmisti kendi de onu kullandigini soylemisti. Hicbir isime yaramadı. Sütü hic cekmedi. Bir de yikadigimda icinde su kalmıştı velev ki onun süt olduğunu varsayalım sıktığında göğsüne geri pompalıyor cok sacma sapan bir ürün.
(257 puan)
Amin insllh bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır hayirlisiyla kolaylıkla büyütüruz güzel duanız içinde teşekkür ederim pompa tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim:))))
(730 puan)
Amin canım rica ederim.
-Reklam-
0 oy
(145 puan)
Geçmiş olsun canım. Bende aynı sebeplerden almıştım doğumda wee baby nin tekli pompasını gayetde memnundum tek tek yapıyor işi ama elektrikliker çok pahalı gelmişti bu uygundu ve işimi fazlasıyla gördü
0 oy
(46 puan)
Bende ikinci kızımda tecrübe ettim yoğum bakima girince lansinoh almıştım tekli elektrik li gayet memnundum çekiş gücü olsun kolaylığı vs ve bayagda dayanıklı şimdi üçüncü gebeliğim onuda lansinoh aldım. Tavsiye ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
(257 puan)
Amin çok çok teşekkür ederim bende bunu almayı düşünüyorum :))
0 oy
(11,305 puan)
Lansinoh aldım. Aşırı memnun kaldım. Bebeğim küvezdeyken elim ayağım oldu. Bebeğin ihtiyacından bile fazla sağdım. Sütü artırdı. 
(257 puan)
Tek taraflı elektrikli olan değil mi
(11,305 puan)
Aslında tek pompalı aradım ama bana acil lazımdı mağazalarda da çift pompalı olanı vardı onu aldım. Aynı anda iki göğsümü de sağıyorum istersem tekli de sağım oluyor. Ama farketmez bence tek veya çift olması. Büyük rahatlık sağlıyor.
(11,305 puan)
Elektrikli evet manueller pek işe yaramıyor
0 oy
(186 puan)
Kesinlikle LANSINOH
(257 puan)
Tek taraflı elektrikli olan değil mi
(186 puan)
Evet. Bende Avent de vardı ama kesinlikle Lansinoh daha iyi.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 279 göst.
0 oy
5 cevap 443 göst.
0 oy
2 cevap 235 göst.
16 Ağustos 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Leyla042 (1,634 puan) sordu

651,256 soru

3,428,284 cevap

4,260,807 yorum

184,080 üye

...