0 oy
121 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (183 puan)
Kızlar 29 +4 günlük hamileyim. Sanki ara ara 3 saniyeliğine gibi bi süre içinde sancı gibi bir şey hissediyorum.. doktorum izne ayrılmış gidemedim. Başına gelen var mı ne olabilir acaba. Yalancı sancı dedikleri böyle bir şey mi?
Gebelik haftası 29+4

4 Cevap

0 oy
(46 puan)
Korkulcak bişey değil canım bende 28

Haftada yaşadım hastanede yattım ama benim devamlı oldu ve daha uzun oldu ona rağmen doktorum ilaçlarla sanciyi durdurdu ki seninki sancı değildir bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor ve şuan tam zamanı yukarı çıkmasının ara ara vajinada kasıkta belde karında ağrı kramp normal eğer sancı 20 dkda bir geliyorsa ve bayag dayanılmazsa ozaman kork.
(183 puan)
Teşekkür ediyorum kuzucum içimi rahatlattın, korktum bir anda
-Reklam-
0 oy
(107 puan)
Korkulucak  bişey yok  bu haftalardan artik Yalancı sancilar olucaktir bende 30cu haftadayim 29cu haftalarin sonunda  bendede başladi
(183 puan)
İnşallah canm insallah, seninki kaç saniye sürüyor peki?
(107 puan)
3 5 saniye arasi canım o olucak doğuma kadar stres yapmamak gerek
(183 puan)
Teşekkür ediyorum kuzum
0 oy
(1,155 puan)
Ben de 28 deyim bende de başladı özellikle kasık ağrısı yaşıyorum 
(183 puan)
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım. Erken doğum olur diye korkmuyorum degil
(1,155 puan)
Amin insallah kaybetme korkusu iyice artıyor sona yaklaşınca ondan böyle hissediyoruz hormonlarda etkili tabi emin ol herkeste oluyor hareketleri falan da sertleşiyor korkuyor insan ama sağlıkla vaktinde gelecek bebeklerimiz merak etme gönlünü ferah tut yakında bitecek bu günler tadını çıkar bebişini içinde hissetmenin :)
(183 puan)
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ✨️
0 oy
(82 puan)
Bazen önemsemek gerekiyor 25. Haftada benimde başlamaştı sancılarım bende yalancı sancılar zannedip 13 saat evde bekledim geçmesi için sürekli yattım artma yoktu ama azalmada yoktu gelip gidiyordu sadece kaşık ağrısı da değildi karnım taş gibi oluyordu toplanıyordu ve belim yariliyordu sanki doktora gittim hastaneye yapmak zorunda kaldım çünkü Nst de çıkan doğum sancılarım vardı. Şuan 35 haftalık olduk hala doğum durdurucu ilaçlarla duruyor bıraktığım an gelmeye çalışıyor. O gün doktora gitmeseydim belki de şuan doğmuştu. Bazen geçmeyen yada artan ağrıları dikkate almak gerekiyor her zaman bir şey olmaz diyip geçmekle olmuyor maalesef.
(183 puan)
Öyle canm Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin zor bir süreç

651,028 soru

3,427,268 cevap

4,259,810 yorum

184,003 üye

...