0 oy
364 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (6 puan)
Çok endişeliyim. Stres zaten çok fazla, gebeliğimin başlangıcindan beri ailevi problemler, kavga evde bitmeyen gürültüler, çok kötü zamanlar yaşadım. Çocuğum olacak diye sevincini yaşayamadan sürekli kötü günler üst üste geldi. 7 aylık hamileyken eşim gözümün önünde intihar etti. Bunun travmasını zaten atlatamıyorum. O göruntu gozumun önunden gitmiyor. Belki hamile olmasam bu yaşadiklarımın sonucunda çok ağır bir depresyona girip hastaneye bile yatabilirdim. Ama bebeğim icin ayakta kalmaya çalisiyorum. Onu mutlu edince eşim mezarda huzurlu olacak gibi hissediyorum. Ama evladımın mutlulugu benim icin herseyden önemli. Bunu kimseyle paylasamiyorum. Ama anne karnindaki bebek bunun travmasını yasarmı? Doğunca bu streslerin nasıl bi sonucu olur? Nasıl bi tedavi yöntemi uygulamalıyim. Üzgünüm burada bunları yazmamın sebebi kimseyle paylaşamıyo olmam ve bebeğim için çok endişelenmem. Bu konuda fikriniz varsa, Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
Gebelik haftası 34+5

8 Cevap

0 oy
(71 puan)
Allah yardımcın olsun canım. Hangimizin hayatı dört dörtlük ki. Daha az önce bı dünya ağladım. Bebeğim için sabrediyorum bende. Yaşadıkların çok zor şeyler bebeğin yaralarına şifa olsun inşallah Rabb'im onu sana şifa olarak versin umarım bebeğin dogunca ikimizin de hayatı çok güzel olur.
(6 puan)
İnsallah , tek istegim bebegimin sağligi ve hep mutlu olması.
-Reklam-
0 oy
(205 puan)
Eşin niye intihar eti ki 
0 oy
(53 puan)
Öncelik ile canım başın sağolsun gerçekten çok zor bazı şeyler stres herşey den önce geliyor fakat şunu asla unutma ki güçlü olmalısın bebeğin için kulaklarını tıka tavsiye ederim mümkün olduğunca birşey ler ile ilgilen ben mesela çalışıyorum izin e ayrıldım sabah akşam elişi yapıyorum veya kitap okuyorum tavsiye ederim sana da az bir zamanın kaldı herşey çok daha güzel olacak buna İnan asla yalnız değilsin burda bizler varız eğer istersen özelden yazabilirsin konuşabiliriz ama asla karamsar olma bebeğin için eşin den sana kalan son yadiğar rabbim başka acı göstermesin sana 
0 oy
(183 puan)
Başın sağolsun cnm Rabbim sana sabir bebeğine sağlık versin inş hayat bu herseyle karsilasabiliriz dua et namaz kil kuran oku Rabbim İnşirah ferahlığı versin yüreğine başka çocuğun var mi cnm 
0 oy
(1,364 puan)
Çok üzüldüm canım başın sağolsun kaderde ne varsa o yaşanır bende hamileyimin ilk başlarında ve arada çok stres yapıyorum 31+5 oldum bende stres yapmak bebek doğunca çok ağlar huysuz olur bu etkiyi yaratır 
0 oy
(143 puan)
Canım başın sağolsun yaşadığın şey çok zor rabbim yardimcin olsun
0 oy
(265 puan)
Başın sağ olsun canım benim. Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama evet anne karnında bebek huzursuzluğu hisseder stresi hisseder. Ama kalıcı bir travma olması için 3 yaşından sonra beyin kaydedermiş bebeklerde. Huzursuz bir bebeklik yaşayabilir belki ama travma yaşamaması için 3yaşından sonrası çok önemli diye okumuştum. Sen stres yapma diyemem başından gerçekten zor kötü zamanlar geçmiş.. Allah sabrını versin bebeğin sana mucize olsun. Onun için ayakta kalman lazım. Ki öyle de olduğunu biliyorum. Bu dünya sınav dünyası. Seninde sınavın buymuş. İnan çok üzüldüm. Kitap oku dua oku seni ferahlatcak iyi gelecek ne varsa yapmaya çalış. Eşinden kalan emanete sahip çıkarsın en güzel şekilde. Dualarım seninle canım benim. İstediğin zaman yazabilirsin. Herkesin derdi var içinde anlatamadığı.. Güçlüsün ve güçlü kalmak zorundasın. Allah yardımcın olsun kardeşim. 
(6 puan)
Çok tesekkur ederim. Insallah dediginiz gibi hicbir tramvatik etki kalmaz.
0 oy
(211 puan)
O kadar zor bir zamandan geciyosun ki ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Rabb'im gönlüne ferahlık versin,, kalan ömrün geçen ömründen daha hayırlı olsun. Şöyle bişey var annenin hissettiği duygular çocuğa sirayet edebiliyor.. Örneğin hamileliğinde çok kıskanç olan birinin çocuğu da kıskanç olabiliyo ama onun haricinde herhangi bi sağlık problemi olur mu bu konuda bilgim yok. Siz kontrollerinize gittiğiniz zaman doktorunuz bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi vermiyo mu? 
(6 puan)
Kontrollerde allaha şükür cok kotu birsey cikmiyor. Sadece kemikleri orantili bir sekilde kucuk oldugunu soyluyor haftasina gore, oda belki baba tarafı na çektiği icindir diye kendimi sakinlestiriyorum.
(211 puan)
Olabilir yani çok kötü bişey olsaydı doktorlar pat diye söylerlerdi hiç canını sıkma canım.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.

650,254 soru

3,424,310 cevap

4,256,458 yorum

183,763 üye

...