0 oy
130 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (24 puan)
Kızlar selam daha yeni 4. Aya girdim dün kan ilacına başladım. 1 haftadır arada mide bulantım oluyor günde 1 kez istifra ediyordum. Dün tam 5 kez çıkardım hiç birşey yiyemedim ve acayip baş dönmesi var yattığım yerde dönüyorum bu ne zaman geçer nasıl geçer yediğimi 2 saat sonra çıkardığım için çocuk aç kaldı diye endişeleniyorum. Sinirden çatlayacam artık ağzıma birşey atmaya korkuyorum. 
Gebelik haftası 13

4 Cevap

0 oy
(358 puan)
bas donmen kansizliktandir, 31 haftaligim ben hala yediyimi cikariyorum. merak etme bebek senden gereken kadar besleniyor. cok rahatsiz edici sekildeyse dr soyle ilac yazsin yemekden 30dk once kullan
-Reklam-
0 oy
(492 puan)
Kusucam diye yememezlik asla asla yapmayın. bende sizin gibiydim ama 4. Aydan sonra mide bulantilari bitip mide yanmaları başladı. Sadece sabırlı olun. Hamileliğin ilk zamanlarında kilo alacağına zayiflarsin ama bulantılar geçince kilo almaya başlarsınız. Geçici bir süre dediğim gibi. Ben şu içsem bile çıkarıyordum. Ama bebek yediginizde alacağını alıyor zaten kusuyorum diye bebek beslenmiyo diye düşünmeyin. Midenizde durmasa bile bebek alıyor besinini. 
(492 puan)
Birde çok bulantısı olanın kızı olur derler. Ben 4. Ayın ortasında mide bulantım aniden durdu. Bebeğimde  erkek. Tabi bu annenize de bağlı. Benim annem abime hamileyken ilk 3 ay mide bulantısı olmuş bitmiş. Bana hamileyken 9 ay boyunca mide bulantısı devam etmiş. Tabi kişiden kişiye değişiklik gösterse de annelerimize çekme ihtimali yüksek.
0 oy
(1,082 puan)
Bebeğiniz çok etkilenmez bu durumdan daha küçük korkmayın ama ilaç sizi çok kusturuyorsa doktorunuza söyleyin değiştirsin her ilacı her mide kabul etmiyor malesef.
0 oy
(24 puan)
Kan ilacına başladığım ilk gün 6 kez çıkarmıştım bu böyle mi olacak artık 5 ay böyle mi yaşayacak diyip ağlamıştım. Sonrki günler giderek azaldı kusmalarım şuan 6. Aydayım hiç birşey kalmadı çok şükür. İlk 2 hafta falan miden bulanır sonra normale dönersin diye düşünüyorum

652,817 soru

3,434,469 cevap

4,267,722 yorum

184,491 üye

...