0 oy
77 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
Arkadaşlar 7+3 günlük gebeyim aşırı mide bulantısı oluyor ve gün içerisinde yeteri kadar besin alamıyorum.

Mide bulantısı için ilaç aldım fakat fayda etmiyor.

Bu konu hakkında endişelenmeli miyim ?

Var mı benim gibi zorlanan?
Gebelik haftası 7+3

1 cevap

0 oy
(411 puan)
Benim kadar beter geçiriyor musun bilmiyorum ama ben su dahi içemedim. 14 hafta sürdü maalesef. Her yemek kokuyordu ve ilaç da fayda vermedi ben hep serumla besledim:( işin zor yanı bir de 3  buçuk yaşında kızım vardı. Tabi o da küçük ve bakım istiyordu. Sürünerek baktım resmen yavrum.  Merak etme bebeğe birsey olmuyor Allah in izniyle daha küçük olunca ama tabi sen halsiz ve bitkin hasta oluyorsun. Ama geçti şimdi gayet iyiyim çok şükür.  Senin de geçecek merak etme. Gecmeyecek gibi zor geliyor olabilir ama bitecek inşallah. Ne yiyebilirsen onu ye. Sabret ve dua et. Her hamilelik bir olmuyor bazen zor oluyor annelik böyle birsey :) Sağlıkla kucağına al inşallah. 
(11 puan)
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun size de.
Gerçekten zormuş ben bu kadarını beklemiyordum.
Bende de koku hassasiyeti oldukça fazla korkmayan bir şey bile bana kokuyor gibi geliyor ve daha fazla uzaklaşıyorum her şeyden.
Ne zaman geçer bilmiyorum ama bu mide bulantısı ve beraberinde getirdiği hiçbir şey yiyememe durumu beni çok yoruyor gerçekten baş dönmesinden bahsetmiyorum bile....
Umarım en kısa zamanda geçer çünkü bu sürekli hastalık hissi çekilecek gibi değil.Allah yardımcımız olsun inşallah..
(411 puan)
düzenledi
Seni çok iyi anlıyorum.  Benim ikinci hamileligim ilk bebeğimle bu kadar koku hassasiyetim yoktu. Ama bu hamileligim beni mahvetti 6 kilo verdim 2 ayda. Buzdolabı bile kokuyordu kapağını açamadım. Tertemiz boş dolap ama ben o kokuyu tarif edemem. Ağlıyordum artık en basit güzel kokular bile kusturuyordu. Bir de geniz akıntısı vardı hala geçmedi günde en az 6 kez kusuyordum.  Şükür kusma geçti 14. Haftada azalmaya başladı şu an 24 hastalığım ve kokuya dair pek bi sıkıntım kalmadı. İnşallah sizin de geçer Allah sabır versin
(11 puan)
Çok sağolun eksik olmayın.
Tek temennim benim sürecimin o kadar uzamaması çünkü gerçekten insanı bitap düşürüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlık olsun zor da olsa gelir geçer diyelim..
-Reklam-

648,714 soru

3,418,610 cevap

4,249,460 yorum

183,365 üye

...