0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Selam kızlar 31 haftalik hamileyim ama 2 gündür bebek hareketlerin de azalma var genelde hep gümbür gümbür  du durmazdı 2 gündür de biseyler yedikçe haraketleniyo onun haricinde De devamlı terliyorum havalar buralarda baya serinledi Bi kaç gündür ona rağmen halsizlik ve aşırı uyku isteği var aranız da ben gibi olan varmi?
Gebelik haftası 30+6

3 Cevap

0 oy
(16 puan)
Merhaba bende 31+1 haftalık hamileyim. Benimde geçen haftaya nazaran iki gündür hareketi çok az. Geçen hafta ise o kadar hareketliydi ki nazar mı ettim acaba dedim. Bende endişeleniyorum. Hareketi hiç yok değil var ama hem az hemde önceki gibi kuvvetli değil hareketleri çok narin. Bugün bı acile gıdım baktırmak istiyorum. Bazen kordon dolanması olabiliyormus ondan dolayı hareketi kısıtlanabilirmis burdaki annelerden öyle okumuştum. Bazıları da yeri daraldığı için hareketi azaliyor diyor bence sizde bı gidin baktırın aklımızda bı şüphe kalmasın.
(40 puan)
Benimkinin de var ama dediğiniz gibi hareketleri azaldı ve kuvvetli değil dün belki uyuyordur diye endişelenmedim ama bu gün yine az olunca endisle3ndim doktorumu Bi ariyim diyorum o Bi yol gösterir heralde
-Reklam-
0 oy
(213 puan)
Aynı sorun ben de de var kizlar 28 haftalık olduk iki gündür hareket ediyor ama kuvvetli değil , ben de endişeleniyorum ama 3 gün önce kontrole gittim herşey normaldi . Havaların sıcak olmasına bağlıyorum doktorum da sıcak havalarda çok etkileniyor bebek dedi yoruluyor ve çok uyuyor demişti . 

Hareket ediyorsa iyi yni ama hiç hareket yoksa sorun olabilir demişti.
(40 puan)
Bende öyle düşündüm biraz halsizim ve sıcakta olunca belki o yüzdendir dedim de bu gün de öyle olunca korktum acikcasi
0 oy
(871 puan)
Kokrma. Bisey yoktur bazen uyyolar  bazen hiç sesleri çıkmıyor bazende sanki elinde matkap var içerde çalışma yapıyor gibi oluyor hiç hareket etmemesi sorun fakat az etmesi okadarda korkulacak değil bende öyleyim karnım.tas gibi oluyor nefes alamıyorum yan yat biraz sev 
(40 puan)
Tamam canim biraz daha bekleyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 398 göst.
0 oy
7 cevap 295 göst.
24 Şubat 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde misafir sordu

652,123 soru

3,431,736 cevap

4,264,551 yorum

184,312 üye

...