0 oy
61 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,036 puan)
Kızlar yalancı sancılarını ne zaman başladı?

Nasıl oluyor?

Bazen kasıklarımda ağrı giriyor böyle sanki yırtılıyor gibi biliyorum elbet rahim büyüyor bu sebepten ötürü bazen de sırtıma bir sızı giriyor geçiyor yoğun olmuyor bilgilendirir misiniz? 

2 Cevap

0 oy
(714 puan)
İlk gebeliğimde yalancı sancı nedir bilmedm hiç bunda sürekli oluyor 

Sırtıma ağrı giriyor adet sancısı gibi sonra Kasiklarima yayılıyor hemen duş alıyorum evi topluyorum doğum başladı galiba diye 

Sonra geçiyor uzaninca 

Geçmemesi lazım eğer sürekli aynı aralıklarla giriyorsa gerçek dogumdur ilk yarım saatte bir başlar sonra düşer daha sık olmaya başlar 
(1,036 puan)
Yok canım daha 3.trimester yeni girdim şu bir kaç gündür sızı giriyor galiba diyorum yalancı sancı yoğunluk değil tabi dinleniyorum geçiyor bazen sırtıma giriyor bazen kasıklarıma ilk gebelik olunca bilemedim bende :)
-Reklam-
0 oy
(340 puan)
Tam olarak bu anlattıklarınız gibi oluyor. Aşırı dayanılmayacak kadar değiller. Gerçek doğum sancıları daha şiddetli oluyor. Yalancı sancılar arada gelir gider. Düzensiz olur. Bir var bir yoktur. Ama doğum sancıları düzenli gelir, önce her iki saatte bir, saatte bir, yarım saatte bir gibi. Ve şiddeti giderek arttığı için emin olun o an alıyorsunuz. 
(1,036 puan)
3.trimester yeni girdim şu son bir kaç gündür arada sırada böyle kasığım sancı mı desem sızımı bıçak kesiği gibi bugün oldu misal dünde sırtıma bir sızı girdi o yüzden bilemedim bende :) ilk gebelik olunca :)
(340 puan)
Gayet normal, dinlenince geçiyorsa sıkıntı yoktur. Gerçek doğum sancıları kendini çok güzel belli ediyor.

İlgili bir soru bulunamadı

654,193 soru

3,439,669 cevap

4,273,254 yorum

184,844 üye

...