+2 oy
349 göst.
Doğum kategorisinde (133 puan)
kapalı

Merhaba kızlar ben doğumumu bir hafta önce suni sancıyla yaptım benim kendi sancım gelmiyordu 40 hafta 3 günlük olmuştuk devlete gittim kontrole 4 cm açıklık var bırakmayız seni riske girer dediler hemen damar yolu açıp doğuma gönderdiler aslında ben Kendi sancimi hala beklemek istiyordum ama eşimde kızıyordu riske atma diye zar zor doğumhsneye girdim yani :) gelelim doğuma suni sanciyi aldıktan bir saat kadar sancı gelmedi sonra birden şiddetli sancılar gelmeye başladı bir saatte sancı çektim sonra 10 cm olunca iş ikinmaya kaldı sancilardsn sonra ıkınma zor değil ordada beş on dakika geçiyor güzel derin nefes alıp ikinirsaniz eğer. Hiç korkulacak birşey değil doğum Allah dayanma gücünü veriyor adet sancısının fazlasını düşünün sonra bebeğiniz kucaginizda herşeyi unutuyorsunuz. Rabbim yardımcıniz olsun 

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(623 puan)
Ne güzel motive edici konusmissunuz sağlıkla büyütün bebeginizi 
(133 puan)
İnşallah canım ama korkma gerçekten. Bende çok korkuyordum hatta gidip geri gelmicem ölecem diyordum ama gerçekten korkulacak kadar değil bu bedene rabbim bu canlıyı veriyorsa kolayligini da veriyor bol bol dua et canim :)
(355 puan)
Gunun yakınmış Rabbım sanada kolay doğum nasip.etsin inşallah..bizleride unutmayın sırası gelen doğum yapıyor bizde sıramizi bekliyoruz işte..gerçi benim sezeryan 37 haftada olacak şuan 26 haftaligim..duada unutmayın beni  :)
(355 puan)
Canım Rabbım Analı babalı büyütsün sağlıkla..gözün aydın.. darısı başıma..bende hiç günler geçmiyor ki daha 26 haftaligim 11 haftam var 37 haftalik olmasina..yeni doğum yaptın banada dua et çünkü gebelik kolestazı var bende 2 buçuk ayı var daha.. kolay geçirmek için duanı bekliyorum cnm.
(133 puan)
Rabbim sağlıkla kolay bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım :)
(49 puan)
Ayyy amin inşallah rabbim bekliyen tüm anne adaylarının yardımcı olsun inşallah canım rabbim.herkese kolaylık sağlasın
-Reklam-
0 oy
(871 puan)
Gözün aydın allah hayırlı evlat nasip etsin evet şükür doğum zor.değil  insanı korkutup durmayi sevenler yüzünden ilk gebelik yaşayanlar korkuyor malesef
(133 puan)
Amin canım cümlemize.. maalesef hamileler o yüzden daha doğumu görmeden psikolojikmen kötü oluyorlar
0 oy
(492 puan)
Yaa.  hayırlısı olsun. İnşallah bizlerde sagsaglim kucağımıza alırız. <3
(133 puan)
Teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
0 oy
(696 puan)
Merhaba, gözünüz aydın öncelikle güzel ömrü olsun bebişinizin ☺️ ıkınma durumu ne kadar süre yaşadınız. Benim adet sancılarım cok acılı geciyor en sonunda uykuya sızma olarak geciyordum. Dogumdan sonra uykunuz geldi mi ☺️
(133 puan)
Teşekkür ederim canım:) ıkınma çok sürmüyor canım en fazla on dakika. E tabi insan yorulduğu için uykusu da geliyor bir halsizlikte geliyor. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin :)
(696 puan)
Amin teşekkür ederim  ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 633 göst.
0 oy
19 cevap 1,868 göst.
0 oy
2 cevap 576 göst.
10 Ocak 2022 Doğum kategorisinde tubabirol28 (142 puan) sordu
0 oy
5 cevap 903 göst.

649,320 soru

3,420,793 cevap

4,252,420 yorum

183,520 üye

...