0 oy
115 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (28 puan)
Sıvı azlığı nedeni ile AMNİYOİNFÜZYON olan varmi lütfen yardımcı olun
Gebelik haftası 20+4

2 Cevap

+1 oy
(4,541 puan)
İlk defa duydum ve baktığımda az olan amniyon sıvısına ek yapılması demek olduğunu öğrendim, doğru mu? Burada amniyon sıvısının azaldığı için endişe eden, hatta erken doğuma alınan anneleri biliyorum. Ek sıvı verilerek bu sorunun önüne geçiliyorsa, bu sevindirici bir durum. İşlem nasıl yapılıyormuş peki herhangi bir riski var mıymış bahsettiler mi? 
(28 puan)
Benim suyum çok az bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum doktorlar önermiyor aslinda ben internetten araştırma yaptım risklerini bilmiyorum
(4,541 puan)
Allah bebeğini sana bağışlasın canım. İnşallah doğuma kadar idare eder suyun.
(28 puan)
Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(276 puan)
Ben çok araştirmistim.  Bana takipli olduğum doktor söyledi su takviyesini. Hatta size de ilk portlarınizda ısrarla soylemistim bunu. Ama maalesef bizim durumumuza uygun değil. Ben  bebeğin suyunun az olduğunu öğrenince perinatologlar gezmeye başladı. Maalesef bizim durumumuza uygun değil. Böbreklerin çalışmaması demek bebeğin aynı zamanda ciğerinin gelişmemesi anlamına geliyor. Bebek o sıvıyı yutarak cigerlerini geliştiriyor. Şu azlığından dolayı bir çok sorun oluşuyor. Cildinde diğer organlarinda. Bu durumdaki bebekler doğsa bile doğar doğmaz entube ediliyormuş. Ve en fazla yaşayan entube şekilde 7 saat yaşamış. Maalesef yaşamla bağdaşmayan bir durum. Tek böbreği calissaydi en azından hayata tutunma şansı daha fazla olurdu. 

Allah yardımcınız olsun. Yaşadıklarımızı birebir yaşadım, karar vermek zor biliyorum. İnşallah ferah kapılar açılı. Allah yoluna koyar her şeyi. 

648,290 soru

3,417,133 cevap

4,247,863 yorum

183,258 üye

...