+1 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (83 puan)
kapalı
Merhaba güzel anneler.Ben 26 haftalık hamileyim nerdeyse 7.aya giricem ama bu zamana kadar hep göbeğinin çıkmasını bekledim yani kilo almak değil de karnım çıkmadı disardan bakanlar asla hamile olduguma inanmiyor bazıları çok zararlı diyor ama ben zaten insülin kullaniyorum diyet yapiyorum ama yine de diğer hamilelere baktığımda daha üçüncü ayda karnı belli olanlar var benim asla belli olmuyor ama bebeğin gelişimi de iyi ic karnın geniştir diyenler de var ki o nasıl bişey hiç bilmiyorum göbeğim çıkmadığı için mi bilmiyorum hamile olduğumu ben bile unutuyorum ani hareketler felan yapıyorum sizde de böyle olanlar var mı acaba
Gebelik haftası 26
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(16 puan)
Bende 21 haftaligim yeni yeni hamilemisin diye soruyolar 
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
Cnm hic uzulme dedikleri dogru. Ic karnin genis.. Ben 29+3'um daha anca anca oldu o hamile gobegi. Benim de ic karnim genis direk doktorum soylemisti. Gecen haftaya kadar disarda gorenler genelde iri bir kadın zannettiklerini söylemislerdi benim icin. Ben soyleyince bakip anliyorlardi. Senin de karnin cikacakkk. Ani hareketlere gelince.. Onu ben de yapiyorum hala malesef. Aniden kalkiyorum, hizli yatiyorum falan.  
0 oy
(707 puan)

Canım 2.gebeliğim kızımı 31 haftalıkken doğdum ve son 3 haftada karnım çıkmıştı benimde pek çıkmaz karnım o yüzden de unutulur hamile olduğum kendim de unutup ani hareketler yaparım senin gibiyim bende :)

0 oy
(5,660 puan)

Zararli diyenler net kiskaniyor. Benim 33. Hafta kimse hamile oldugumu bilmiofu bile. Saglik ocaginda gebelik testi yapmaya geldim sandilar 5 haftaya dogurcam

Deyince şok oldu herkes:)bence girur duyulacak birsey.  Yarim dunya gibi olmak ekvatoral bolge capinda hektar hektar genislemek asla istemezdim beklemezdim. Geberene kadar spor yaptim ki patates cuvalina donusmiyim diye. Sukur rabbim gonlume gore verdi . :))

(444 puan)
Sizin kadar şanslı(!) veya iradeli(!) olmayanlar patates çuvalı mı yani? :)
Soruda özellikle belirtmiş hanımefendi, kilo almaktan bahsetmiyorum karnımda bebeğin belli olmasından bahsediyorum diye. Gerçekten- geberene kadar spor yaparak bebeğin karnınızdan belli olmasını mı engellediniz? Yoksa şanslıydınız ve iç karnınız genişti de o yüzden mi Ekvatoral bölge çapında genişlemediniz?
(5,660 puan)
Her ikisi de. Spor yaparak patates cuvalinolmamaya calistim.  İc karnim genis oldugu icinde bin sukur ki karnim gec cikti.  Evet sansliyim cok sukur:) dogum yaptigim aksami eski halimdeydi goruntum neredeyse. Cunku. Spor yaparag yag baglamadim aldigim kilo bebek ve odem ve diger alinmasi gereken  kan artisi su mu vs. İdi
0 oy
(601 puan)

Ben bilerek bol giyiyorum memlekettekilere çok duyurmadık, 6. Ayım bitince öğrendiler onu da birisi söyledi de öğrendiler bence görülmemesi daha iyi. Bebek edepli adaplı olur :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
0 oy
8 cevap 221 göst.

649,288 soru

3,420,644 cevap

4,252,265 yorum

183,509 üye

...