0 oy
131 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (69 puan)
kapalı
Merhaba kızım  şu an 22 aylık 2ay sonra bir bebeğimiz daha olacak.kizim bizle aynı odada kalıyor çocuk odası yatak odasına çok yakın değil ve oturduğum ev lojman mutfak kapısı yok.ev güvenli gelmiyor bu yüzden oda ayirmadim. Fakat 2 bebekle yatak odasında da olmayacak hem yatak odası küçük hem birbirlerinin sesine uyanacaklar ve yatak odası çocuk odası dönüşecek.bir yandan deprem korkumda var kızımı tek bırakmak istemiyorum başka odada .Nasıl bir yol izlemeliyim sizler neler yaşadınız?
Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(40 puan)
Bende aynı durumdayım çocuk odası yapmadım yatak odasında bizle yatıyo 4 yaşında 1 ay sonra doğum yapcam nasıl yol izlesem bilmiyorum eşim biz oğlan la salon da kalırız sen de kızla yatak odasında yatarsın diyo kısa denk gelecek yatak odası Bi nebze daha serin oluyo siz oda da kalın biz geçeriz salona diyorum vallahi bakalım Bi doğsun da :)
(69 puan)
Eşimle oda ayırmak bir seçenek ama çok doğru olmaz sanki yine de aklımda düşüneceğim
(40 puan)
Aynı şeyi bende düşündüm hatta söyledim de bi süre idare ederiz kız kendini toplayana kadar endişelenme oda ayırdık diye soğukluk girmez araya deyince biraz rahatladim:)
(69 puan)
İnşallah ya Allah'ım kolaylik versin hepimize :)
-Reklam-
0 oy
(59 puan)
Aynı deprem korkusu bende de var iki beşik sıgarsa öyle koy bence 
0 oy
(30 puan)

Bence okadar kafa yormaniza gerek yok zaten ikiside bebek birini yatak odanızda yerde yatirirsiniz oburunude beşikte yanınızda zaten ikiside sabaha kadar ağlar benim kızım 4 yaşında hala sabaha kadar uyuyamıyor  bu yüzden kafa yormaya gerek yok iyi günler.....


İlgili sorular

0 oy
0 cevap 106 göst.
31 Ağustos 2022 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Munise (193 puan) sordu
0 oy
3 cevap 171 göst.

654,511 soru

3,440,812 cevap

4,274,551 yorum

184,916 üye

...