0 oy
164 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (411 puan)
Sevgili anneler normalde ilk hamileligimde doktorum seker tahlili yapmamıştı. Bu ikinci hamileligim artı bir sıkıntım yok gibi sadece mide yanmam vs ilkine göre biraz daha fazla ama bu doktorum şeker testi yapacağını söyledi. Bir sıkıntım yok ama galiba önlem amaçlı söyledi. Yaptırmalı miyim bilemedim. Belirtisi var mı acaba? Şekeri olan anneler sizce ne yapmalıyım 
Gebelik haftası 26

3 Cevap

0 oy
(335 puan)
Gebelikte şeker ölçümü yapılıyor ve gebelik şekeri olabilir diye şeker yüklemesi yapılıyor. Yaptırmayı uygun bulamayanlar var fakat gebelik şekeri bebeği etkilediğini düşündüğüm için ben yaptırdım. 
(42 puan)
Aynen öyle canım benim eltim şeker yuzunden 7 aylık bebeğini kaybetti
(335 puan)
Allah sabır versin çok zor bir durum
-Reklam-
0 oy
(80 puan)
Benimde bir sıkıntım yoktu ama sınırda çıktı diyete başladım. Sonuçta bebeğe zararı var şekerin de. Herkes yaptırma dedi ama iyikide yapmışım önlemini aldım.
0 oy
(333 puan)
Şeker testi yapmak önemli. Eğer şekeriniz varsa erken doğum olabilir, bebek gereksiz şişebilir, sezeyan ihtimali artar vs. Eğer varsa ona göre önlem alınır. 
(333 puan)
Bende belirti olarak sadece bebeğin suyu fazlaydı, öyle test yapmam önerildi. Ama doktor bana çok susama, aşırı su içme durumun var mı diye sormuştu. Normalde de çok su içtiğim için şekerden mi değil mi bilmiyorum dedim.

648,213 soru

3,416,675 cevap

4,247,266 yorum

183,224 üye

...