0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Kızlar ikinci gebeliğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ??
Gebelik haftası 10+2

2 Cevap

0 oy
(333 puan)
Benim önce açlık şekerime bakıldı iyi çıktı. Ama doktor 6.aya doğru yükleme yapılacak dedi. Her ay da idrar tahlili istedi ve idrarda şeker çıktı. Sanırım 6.ayı beklemeden yapılacak, henüz randevu almadım. 

Bu arada benim ilk gebelikte de şekerim vardı. 
-Reklam-
0 oy
(379 puan)
Benim ilk gebelikte hiç yükleme yapmamışlardı, galiba açlık şekerim iydi o zaman 5 sene önce. Ama şu an 2.ye hamileyim ve 6.haftamda şeker yüklemesi istedi doktor, maalesef gebelik şekerim çıktı :(((  gebeliğim diyetle geçiyor. 
(5 puan)
Ben oğluma hamileyken yaptırmıştım. 4 yaşında sağlık ocağı genel kontrolü vardı tahlil verdik şeker yüksek çıktı. Doktor diyabetten şüphelendi. Bi sorun olmadı Allah'a şükür. Şimdide bi kaç arkadaşım şeker yüklemesi yaptırma diyo. Gerekli bişey mi bu
(379 puan)
Siz arkadaşlarınızı dinlemeyin, doktorunuz gerek gördüyse yaptırın, sonuçta okumuş bilmiş doktordur, eğer gebelik şekeriniz varsa ancak böyle belli olur, bebeğinizin sağlıklı doğması için önlem alma şansınız olur. Grupta sırf gebelik şekeri yüzünden 38-37 haftalarda ölü doğum yapan kadınların hikayelerini okudum, Allah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı Bi şekilde doğurur kucağımıza alırız.
(5 puan)
Amin inşallah

İlgili sorular

648,817 soru

3,418,984 cevap

4,249,940 yorum

183,390 üye

...