0 oy
228 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (44 puan)
Gece hafif bir kanamam olduğu için doktor progestan verdi kullanım bir kaç saat önce şuan tuhaf farklı farklı renkte akıntı var normalmo.bugun ilk kullandım? 
Gebelik haftası 10+5

6 Cevap

+1 oy
(215 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Düşük tehlikesi olduğu zaman veriliyor progestan benim bı tehlikem yoktu yinede tedbir amaçlı doktorum verdi özele gidiyorum bı zararı olmaz kullandım bende ilaç yanetki falan yapmadı bende sadece göğüste tüylenme yaptı biraz o da dökülüyormus zaten daha sonrasında 
-Reklam-
0 oy
(395 puan)
Daha önce düşük yaptım  tedbir amaçlı kullanıyorum. Progestan eridikce zaten kendi akıntısı var. Farklı renk dediğiniz ne gibi bir renk acaba?
(44 puan)
Anladım yani böyle bı beyaz bı kahve rengi oluyor
0 oy
(336 puan)
İlk hamilelikde kullandığım kahverengi rengiydeydi ilaç, o yüzden akıntı da aynı renkte geliyordu ve bir kaç saat sonra normal rengine dönüyordu. Şimdi kullandığım ilaç beyaz renkte. O yüzden ilk bir kaç saat beyaz şeklinde akıntı oluyor ve sonra yine normale dönüyor. Ben vajinal kullanıyorum bu arada. Sizinki de alttan ise normal bence, doktora da sorarsınız. Ama eğer ağızdan alıyorsanız akıntı rengini etkiler mi, bilgim yok. 
0 oy
(24 puan)
Başlığınız biraz daha kibar olabilirdi
0 oy
(545 puan)
Bugün başladım. Bebeğinizin kalp atışları nasıl?
(44 puan)
Doktor kalp atışları var dedi başka bı sorun da görmedi ama yinede korkmaya başladım
0 oy
(807 puan)
Fitil olarak alıyorsanız ilacı içerde beklemiş  kanla beraber  ilacın geri kalanı çıkar kahve tonlarında olabilir bi süre sonra ilaç normal olarak beyaz renge döner içerideki kanama alanı yok olunca ve beklemiş kan atılınca  ben 19 +3 oldum hala kullanıyorum  düzenli kullanmanız gerekiyor fitili 
(44 puan)
Ben iki gündür kullanıyorum bugün yine hafif akinti oldu siz kaç tane alıyorsunuz?
(807 puan)
Akıntı şeklinde gelmesi gayet normal  ben günde 3 defa kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım gibi görünüyor
(44 puan)
Tamam teşekkür ederim

649,012 soru

3,419,594 cevap

4,250,859 yorum

183,446 üye

...