0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)

Bu nedir sizce hamilelik mi?

image


Gebelik haftası Bilmiyorum

3 Cevap

+1 oy
(416 puan)
Keşle resimli diye belirtseniz! Bu platformda birçok hamile var hassas olan var. Daha dikkatli olup belirtmeniz gerek. Akıntınızı tahlil edemeyiz telefondan. Ya kan vereceksiniz ya da kaset test yapacaksınız. Bu şekilde kimse anlayamaz...
(2 puan)
Canım ben de bu siteyi yeni kullanıyorum yeni açtım pek bir bilgim yok o yüzden direk attım zaten ben hamilelikte böyle birşey karşılaşan varmı yada belirti olarak gören varmı diye sormuştum zaten bir bilginiz yoksa yorum yapmayın lütfen:(
(416 puan)
Allah nasip eder inşallah. Ama buradan kimse bilemez. Kaset test ya da kan vermelisin. Akıntı illa ki hamilelik olmayabilir veyahutta olabilir. Eğer şüphen varsa kan en kesin sonucu verir.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Doktor hamile kadınlar da normal oldunu söyledi mantar diye bir şey adı..
0 oy
(170 puan)
Şimdi ben sana beddua etsem kabul olur içim dışıma çıktı bari leş külodunun bir bölümü kesseydin sadece leke görünseydi bu ne şimdi gece gece ?

Hamilelik belirtisi değil mantar kaynaklı duruyor hamilelikte pürüzsün ve daha kremsi bir akıntı oluyor.İnşallah hamilesindir de bir daha böyle iğrenç bişeye maruz bırakmazsın bizi.Lütfen bir dahakine resimli diye belirtin.
(2 puan)
Ayrıca gördüğün şey siddik değil akıntıyla birlikte gelen sıvı ıslaklık cahil cahil yorum yapma
(170 puan)
İyi gecelerrrrr
(170 puan)
Beklediğin ayağına gelsin avucuna insin Behiye En kısa zamanda bebeğine kavuş
(2 puan)
Noldu kız beddua değil de dua ediyorsun profiline baktım sen benden daha iğrenç bir görüntü atmışsın açık açık midessi hassas olanlar bakmasın diye yazmışsın birde bende sana diyorum bunu aynen şekilde insan önce bir kendine bakar ya:))
(170 puan)
Ama bunu belirttim ayrıca gebeliğin yada bebek istemen için tek bir ters bişey demedim önemli olan belirtmendi benim için.Ayrıca kaç tane kızın var benim gibi ? Hem herşeyiyle apacık atmadım detay verdim.Lütfen kendini benimle kıyaslama.İyi geceler.

İlgili sorular

648,663 soru

3,418,421 cevap

4,249,226 yorum

183,350 üye

...