0 oy
115 göst.
Doğum kategorisinde (186 puan)
38+4 üz bebeğimi hala kaburgamın altında hissediyorum kemikleri batıyor resmen sanırım doğum kanalına girmiş olsaydı o rahatlama ferahlamayı hissederdim hem aşağıda da daha fazla ağrı olurdu kafası yerleştiği için, artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum. Her gün olmasa da yürüyüş yapıyorum, pilates topum var evde ara ara üzerine çıkıyorum. Siz kanala girdiğini nasıl hissettiniz? Bebeği hem doğum kanalına yönlendirmek için hem doğumu başlatmak için neler yapabilirim? Siz hangi hareketlerden, hangi bitki ve alternatif tıp yöntemlerinden yararlandınız?  Teşekkür ederim şimdiden 
Gebelik haftası 38

1 cevap

0 oy
(492 puan)
Ben 37+1 günlük hamileyim. Göbeğim baya düştü. Ultrasona girdim geçen cuma o zaman doktor baş gelisli dedi. Yani bebek dönmüş. Şuanda ise sanki genital bölgemde hareket ediyor. Poposu sağ kaburgam da ayakları sol kaburgamda elleri ise sol altta duruyor. Hissediyorum yani. Hicbirsey de yapmadım. Çatı muayenesi oldum ve normal doğuma engel bir durum yok dedi. Benimde ilk gebeliğim. 
(186 puan)
Benimki de şu an her şey normal gözüküyor dedi geçen hafta gittiğimde, bende sol kaburgam da hissettiğim için bir de ferahlama gelir derler ya indikçe onu hissedemediğim için acaba inmedi mi doğum kanalına diye düşündüm. Doktora sordum doğum kanalına girmiş mi diye pek ilgilenmedi sadece normal gözüküyor herhangi bir engel yok dedi. Göbeğim de düşmüş gibi gelmiyor aynada bakınca o yüzden de Biraz hareket yapmayı düşünüyorum artık doğsun istiyorum hayırlısıyla.
(186 puan)
Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.
(186 puan)
Bu arada bana henüz çatı muayenesi yapılmadı, açıklık falanda hiç bakılmadı
(492 puan)
Bende farketmedim ama annem göbeğin iyice düşmüş diyor. Sanki git gide de düşüyor gibi bende hissediyorum. Aşağıya baskı çok yapıyor özellikle ayakta fazla kalınca sanki göbeğim bı anda aşağı düşecek gibi hissediyorum. Bende aynı sizin gibiyim artık doğsun istiyorum ama bizim istememizle olmuyor.
(186 puan)
Doğru haklısınız bebek geleceği zamanı biliyor keyfi ne zaman isterse o zaman
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
21 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 34.ipek (20 puan) sordu

649,466 soru

3,421,469 cevap

4,253,086 yorum

183,563 üye

...