0 oy
76 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)
kapalı
 Tabiiiki herkes kendi vücudunu sevip önem veriyordur ama ben en azından çevremdeki kadınlara göre daha fazla fiziğime dikkat ettiğimi söyleyebilirim. Beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. İlk işim çatlak oluşmasını önlemek oldu piyasadaki en kaliteli ve pahalı ürünleri aldım doğal bitkisel ürünleri aldım. bir gün dahi sürmeyi ihmal etmedim günde 3 4 kere kullandım. Her gün en az 4 litre su içtim. Sadece çatlaklara değil kilo, yüz için leke oluşmaması için güneş kremleri göğüslerin sarkmaması için ne gerekiyorsa onları yaptım. Bir çok yorum okudum kişi dinledim. Genetik bünye meselesi ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlarsın diyenleri kulak ardı ettim dikkat etmemişlerdir diye düşündüm ben önlemimi hiç ihmal etmedim. Şimdi 38 haftalığım ve göbeğimde maalesef çatlaklarım oluştu. Verdiğim çaba boşuna mıydı bilemem ama şunu söyleyebilirim belki çok derin çatlaklar oluşacaktı bu önlendi. Ama sonuç itibariyle çok çok fazla dikkat etmeme rağmen beklediğim son bu değildi hiç oluşmaması için çabalamıştım yine de çatlaklarım var. Zor kabul ettim ama en azından vicdanım rahat ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Sağlık olsun ne diyelim. Size tavsiyem şu olur. Vicdanen rahat olmak istiyorsanız kullanın yoksa gerçekten bünyenizde çatlayacağınız varsa önüne geçemezsiniz. 
Gebelik haftası 38
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(156 puan)
Ben de denemiştim. Aktarlarda yağlar yaptırmıştım. Pahalı ürünler almıştım. Doktorum o zaman demişti genetikte varsa boşuna para dökme diye. Öyle de oldu. O kadar parayı başka bir şeye harcasaydım keşke. Eğer rahatsız olursanız tedavisi var özel hastahanelerde. Araştırmanızı öneririm.
(81 puan)
Onları da araştırdım asla %100 kesin bitirme garantisi verilmiyor en fazla %60 azaltma var.
(156 puan)
Evet maalesef illaki deformasyon oluyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.

649,322 soru

3,420,800 cevap

4,252,429 yorum

183,520 üye

...