0 oy
224 göst.
8 Eylül 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde (39 puan) sordu
8 Eylül 2023 kapalı
Merhaba arkadaşlar uygun fiyatli faydalı olcak bildiğiniz sut sağım elektrikli pompasi var mı? 
Gebelik haftası 37
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
8 Eylül 2023 (492 puan) cevapladı
Bu devirde uygun fiyatlı??? Bilemiyorum. Varsa da iyi değildir. Herkes lansinoh çok övüyor. Philips pahalı ona göre. 
8 Eylül 2023 (492 puan) yorumladı
Bana sorarsan ben almadım. Gerekte duymadım. Öğretmenim ama calismiyorum. Bu sağma ve saklama işi bana nedense hiç iyi bir şeymiş gibi gelmiyor. Zaten ilk dogdugunda 2 saatte bir değil her 1 saatte emzirmeye çalış. Çünkü sarılık olmasın çocuk. Sarılık olan çocuklara her saat başı emzirin diyorlar. Bir de çocuk ne kadar doyuyorsa o kadar anne süt üretiyor.
8 Eylül 2023 (39 puan) yorumladı
Doymasi için ne kadar sure lazim
8 Eylül 2023 (492 puan) yorumladı
Valla benimde ilk gebeliğim. Bebek doydu mu ağlamaz diye düşünüyorum. :D sarılık olmaz ilk zamanlarda. Kilo artisi olur. birde sütünüz varsa geliyorsa yetiyordur. Bebek ne kadar yerse o kafat süt uretimi yapıyor vücut.
-Reklam-
0 oy
8 Eylül 2023 (491 puan) cevapladı
Bebeğini dogurmadan alma canim bence bnim arkadsim aldı hiç kulllanmadi gerek duymadı bnde 38  haftalık hamileyim bebeğimi dogurmadan bnde almiycam  çok ihtiyaç olursa eczaneden almayı düşünüyorum 
8 Eylül 2023 (39 puan) yorumladı
Hangi marka alcaksiniz
8 Eylül 2023 (491 puan) yorumladı
Lansinoh ihtiyacım olursa bunu almayı düşünüyorum

1,492,812 soru

24,391,758 cevap

349,342 kullanıcı

...