0 oy
85 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
düzenledi
Merhaba arkadaşlar 2. çocuğuma hamileyim. İlkinde hiç yaşamadığım ama hep duyduğum şey başıma geldi. İkili test ense kalınlığı burun kemiği hersey çok güzelken 4 lu testte estriol değeri düşük olduğu için amniyosentez ya da prenatal test istedi doktor. Dün test için kan verdim ama on gün böyle bir psikoloji için çok uzun. Bu durumu yaşayan ve sağlıkla bebeğine kavuşan oldu mu. İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Özele gittiğim için yaptılar devlette olsa ikili, ultrason., yetecekti ve bebeğim sapasağlam kucağıma alacak ve bu değerlerden hiç haberim olmayacaktı  belki ama bir kere midemiz bulandı.
Gebelik haftası 16+6

1 cevap

0 oy
(170 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Boşu boşuna kuruntu yapıp hem bebeğine hem kendine eziyet etme.Özel hastanelerde attığın adım para ve bu onların işine geliyor bir hemşire olarak söylüyorum bunu.Bak kendinde söylüyorsun devlete gitsem yeterli testler yapılacak başka bişeye gerek kalmayacaktı diye.Bebeginin kesesini yok plesenta sıvısını vs sakın oynatma.Ola ki hastalık çıktı ne yapacaksın geri mi çıkaracaksın içinden annesi ? Hal boyleyken ne kendini üz ne stresse sok.Birde bunlar moda oldu yazık günah canımıza.Uzat ayaklarını al eline ılık sütünü uzan keyfini çıkar gebeliğinin.Allah sizi sağ salim kavuştursun
(12 puan)
Çok teşekkür ederim. Çok cok sagolun. Biyolojicym bunların istatistiksel veri olduğunu biliyorum evet ama hormonlar malum böyle durumlarda mantık uzaklaşıyor. Hersey güzel olacak inşallah..hissim o yönde. Aminn.
(170 puan)
İnşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
17 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Canee21 (2 puan) sordu
0 oy
6 cevap 479 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.

649,439 soru

3,421,359 cevap

4,252,985 yorum

183,557 üye

...