0 oy
165 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2,077 puan)
kapalı
Hamileliğimi rüyalarım sayesinde öğrenmiştim, adetim geçmedi, testlerim negatifti, rüyamda bir sürü yumurta gördüm, Allah büyüktür hayr etsin diyip test yaptım pozitif çıktı.

Sürekli olarak rüyalar görüyorum, sabah uyandığımda çok korkuyorum, bu rüyalar çok özür dilerim kimseyi korkutmak istemem hep 3 harfliler ile alakalı, bebeği kaçırıp giden insanlar, sağlıksız bebek, düşmüş bebek, artık moralim bozuldu.

Dualarımı da tam yapıyorum, elimde tesbih ile uyuyorum, dilimden zikir düşmüyor. 

Bu durumu yaşayan var mi ne zaman atltabildiniz? 
Gebelik haftası 7+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(559 puan)
Aynı sorun bende de vardı yatmadım hep Ayetel Kürsi okudum sonra bir hocaya da danıştım bununla alakalı o da hamilelikte kötü rüyalar çok yaygın olabiliyor bir tane sure var ayet dedi onu böyle yazdı birkaç kere okuduktan sonra yine Rüya görüyorum ama kötü rüya görmüyorum tavsiye ederim yani Ayetel Kürsi okuyabilirsiniz namazınızı fazlasıyla düzenli kılın onun da çok etkisi oluyor çünkü
(2,077 puan)
Bende ilk hafta çok korktum hocaya danıştım, bana da verdiler dualar listesi, yapıyorum, hiçbir şeye fayda etmiyor tam geçti diyorum şükür diyorum iki gece sonra daha kötüsü.
(559 puan)
Hamilelikte oluyormuş çok dilerim geçer canım çünkü çok etkileniyor insan
(375 puan)
Canm amenaresulüyü oku her gece yatsı namazından sonra ayetel kürsi ile rabbim sana şifa versin inşaAllah bende yaşadım geçti şükür ama benim alışık olduğum durumdu o yüzden korku yaşamadım hiç amenaresulü ile şifa buldum inşaAllah sende şifa bulursun ❤️
(7 puan)
El Mubdi Celle Celahü her gün 99 defa çekin Allah'ın izniyle korkunuz gidicek
(322 puan)
Biraz batıl inanç gibi gelecek ama yatağınızın altına bıçak yada makas koyun. Faydasını gördüm
-Reklam-
0 oy
(373 puan)
Ayni sorun bende de var ilk üç ay oldu şimdi son aylardayim yine oluyo sabır kuzum gecicek
(2,077 puan)
Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah inşirah ferahlığı versin, dua etmekten başka da bir şey gelmiyor elimden, normalde annemle rüya yorumlardık, rüya görürdük anne bak kesin yarın bu olacak derdik olurdu, Allahıma şükür, şimdi rüyalarımda kuvvetli olunca bu tür rüyalar beni daha çok korkutuyor biliyorum şeytandan ama ya gerçekci rüyaysa diyorum
(373 puan)
Amin inşallah cnm abdest alip sağ tarafima yatiriyorum dua ediyorum ama yinede korkutuyolar yapacak bişi yok Rabbim her zmn yanımızda gecicek inşallah stres etme
(2,077 puan)
Sırt üstü yatma yan yat dediler bi uyanıyorum yine sırt üstü yine kabuslar, çok teşekkür ederim Allah kalbimize inşirah ferahlığı versin.
(373 puan)
Amin cumlemizin  aklina bile getirme ben öyle yapmaya çalışıyorum korktugum zmn eşime sesleniyom hemen kısa bi süre icinde geciyor
0 oy
(144 puan)
Bence sıkıntınız psikolojik, 22 ağustostaki paylaşımınıza baktım. Kullandığınız anskiyete ve panik atak ilaçlarını bıraktığınız ve bebeği kabul etmediğiniz için bilinç altına bu bebek olmamalı mesajı vermişsiniz. Böyle durumlarda beyin kendini buna motive eder, bilinç altına işler ve bu tür rüyalar görürsünüz. Tıpkı sınava hazırlanan bir çocuğun sürekli sınavlarla ilgili rüya görmesi, işe geç kalmaktan korkan birinin rüyasında patronunda azar işitmesi gibi... Kesinlikle psikiyatrik tedaviye devam etmiyorsanız devam etmelisiniz, panik atak ve anskiyete önemli rahatsızlıklardır. Doktorunuz mutlaka size göre tedavi uygulayacaktır. Eğer kendi kendinize bırakırsanız bu işin bir de lohusalık dönemi var, o dönemi zehir edersiniz kendinize. 
(2,077 puan)
Ay ne kadar güzel açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim, o paylaşımdan sonra Allahıma şükürler olsun gebelikte kullanılan ilaçları kullanmaya başladım kendimi daha rahat hissediyorum. Korkularımın bilinçaltı da olabilir çok haklısınız. Çok teşekkür ederim, inşAllah çok daha güzel yerlere geleceğiz. Çok haklısınız, hamileliğimi kabul edemediğim zamanlarda sürekli düşen bebek, kanama rüyaları görürdüm. Hamileliğimi kabul ettim kalp atışını da duydukça elimi karnıma götürüp çok şükür diyorum, şimdi de rüyalarım bebeğimi kaybetmişim hüngür hüngür ağlamalar gibi. Çok haklısınız. Farkındalık sağladınız çok teşekkür ederim.
(144 puan)
Çok sevindim tedaviye devam etmenize, rahat olun, güzel şeyler izleyin, güzel şeyler okuyun. Rüyalarınızı kötü yorumlayacak kişilere de rüyalarınızı anlatmayın. Enerji denen şey gerçekten var, eğitimde de buna '' kendini gerçekleştiren kehanet'' diyoruz. Hep güzel yorumlayın, mesela atıyorum rüyanızda yumurta mı gördünüz bu bir hediyeye işaret deyin, yılan mı gördünüz demek ki bana para gelecek deyin. Para mı biriktiriyorsunuz mesela, diyeceksiniz ki bu parayı yazlık alacağım onun için biriktiriyorum.Görün bakın o yazlığı alırsınız. Eğer kefen parası derseniz gerçekten kefen paranız olur. Siz ne konuşursanız beyin onu kaydeder unutmayın.
(2,077 puan)
Çok haklısınız daha öncesinde çok fazla enerji ve tarot ile ilgilendim, çok çok mistik hislerim vardı, hamileliğimde hepsinden uzaklaşma kararı aldım, şifacım bütün bunların normal olduğunu söyledi ona inanarak devam ediyorum, eğitim dediğiniz için biraz daha derine girmek istedim konu için.
0 oy
(43 puan)
İnternette rukye ayetleri yaz kardeşim, çıkan ayetleri bol bol dinle in şaa Allah bir faydasını göreceksindir. Bunun yanında bol bol dua et
(2,077 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, mutlaka yapacağım.
(43 puan)
Amin ecmain kardeşim
0 oy
(400 puan)
Muska falan tak 
(43 puan)
Dinimizde muska yok, Allah Resulü'nün öyle bir uygulaması da yoktur. Lütfen Kur'an ve sünnette geçmeyen şeyleri sizlerde yapmayın, faydasını değil zararını görürsünüz.
(2,077 puan)
Takıyorum son 2 haftadır, çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(400 puan)
Bunu bilmiyordum ama Allahın indirdi kitapta yazan kuran'ı boynunda taşımanın ne zararı olabilir ayeter kürsi her türlü kötülükten korur Naz suresi korur ne zararı olabilir?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.
4 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulcineren (69 puan) sordu

649,337 soru

3,420,870 cevap

4,252,508 yorum

183,521 üye

...