0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
kapalı

Merhaba kızlar ben doğumdan sonra amatör bi sekilde kendim fotograf çekmek istiyorum çünkü bu gelen zamlardan sonra artık herşey beni zorluyor ama anı da kalsın istiyorum lphusa takımı beyaz almayi düşündüm ama iç gosterir diyorlar bide sonradan da giyeyim diye düşünüyorum sizce lacivert nasıl olur yoksa beyaz mi almalıyım ve tesetturluyum nasil olmali sizce

image

Gebelik haftası 35
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(48 puan)
Ben pudra rengi almıştım beyaz giyinip çekim yapan annelere de çok yakışıyor açıkçası iç gösterir mi bilemem ama resimde gördüğüm anneler de içi görünmüyordu. Lacivert rengi zaten çok güzel. Riske atmayın isterseniz lacivert alin
(95 puan)
Peki beyaz kadar şık Durmuş muydu
-Reklam-
0 oy
(517 puan)
Benim kuzenim beyaz giydi ve iç falan da göstermiyordu o biraz kaliteyle alakalı. Lacivertte çok güzel olur, beyaz da. Lacivert daha farklı ama çoğu kişi beyaz alıyor. Ben de sarı alacağım. Bebiste sarı giyecek. Takım olacağız.
(95 puan)
Ya evet  dediginiz gibi kaliteyle alakali ama onlarda 1000 tl den basliyor
(517 puan)
Bence lacivert gayet hoş
(95 puan)
Teşekürler
0 oy
(119 puan)

Bende tesetturluyum cekim vs dusunmedim ama koyu renk ic gostermez birde leke vs olursa diye tercih ettim. Birde en az dantel bunda belli oluyordu danttelli seyleri pek sevmiyorum acikcasi.Benim aldigim takimda buna benziyor kalitesi muhtemelen ayni birqz ibce penye gibi ama ic gostermiyor sabahligi da var oda baya ortuyor zaten. 

image

(95 puan)
Evet leke konusunda kafada kaliyor sonuçta yeni doğum yapmışsın ve aşırı kanama oluyor illaki sizdirir

648,897 soru

3,419,238 cevap

4,250,380 yorum

183,415 üye

...