0 oy
104 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (48 puan)
Merhaba kızlar bugün detaylı usgye girdik çok şükür bebeğin herşeyi normal çıktı fakat bende rahmi besleyen damarda sorun varmış bebekte gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş bu durum bende ise tansiyon hastalığına. Tansiyon aleti alıp sabah akşam ölçüp yapıp kontrollerde doktorumla paylaşmamı istedi benden çok huzursuz oldu içim çok korkuyorum ya ona bişey olursa diye ama kesin değil risk altındasınız buda ancak 28. Haftada belli olur dedi doktor aynısını yaşayan yada bilgi sahibi olan birileri varsa aramızda yardımcı olabilirsenl çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Gebelik haftası 20+5

2 Cevap

0 oy
(48 puan)
Arkadaşlar hiç mi kimse bilmiyor kafayı yemek üzereyim 
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Merhaba ben ilk gebeligimde yaşadım sizin durumu.Bebege giden besin damarlarından bi tanesi tikaliydi doğuma kadar tansiyon takibi yaptım Ayni zamanda yürüyüşle ve tuzu bırakarak destekledim.hic bir sorun olmadı sagliklica doğurdum oğlumu şuan 5 yaşında.korkmayin doktorunuza uyun hiç bisey olmuyor Allahin izniyle.
(37 puan)
Tabiki herseyi normal di.tansiyon çok önemli faktör ona dikkat edin gerisi kolayca hallolur.3.600 doğdu 51 cm.boyu vardı.Bende hem.seker hem tansiyon bebeğe giden damarlardan Bi tanesi tıkalı hepsi vardı ama düzenli sağlıklı beslenmek işi çözdü.doktorunuza güvenin bebisiniz beklediginizden daha da bomba geliyor
(48 puan)
Bu süreçte özel olarak yaptığınız bişey var mı peki tavsiye edebileceğiniz şunu yap şunu yapma gibi
(37 puan)
Yani tansiyon olcumlerinizi her yemekten sonra yapın mutlaka eğer yüksekse bir bardak suyun içine Bi kaç damla limon damlatip için ve yürüyün sakın olun.baska önerebileceğim bisey yok.
(48 puan)
Çok teşekkür ediyorum sabrıniz ve anlayışınız için rabbim evladınızı bağışlasın
(37 puan)
Rica ediyorum hepimizin evladını bağışlasın inşallah hepimiz kucaklayalim.Ben şimdi ikinci evladım için bekliyorum.buralardayim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
17 Ağustos 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Alis niglib (552 puan) sordu
0 oy
2 cevap 320 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.

651,737 soru

3,430,115 cevap

4,262,751 yorum

184,209 üye

...