+1 oy
216 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (430 puan)
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar vermeye hemsirem niye tetanoz aşısı olmaya gelmedin dedi ben asi olmak istemiyorum dedim sebebini sordu bende son zamanlarda aşının bebek için olumsuz etkilerini artığını söyledim yok hayır öyle bişey yok demedi sadece genel olarak gebeler oluyor dedi bana kağıt imzalattılar aşı olmayip doğum yapanlar var mı aranızda nasıl geçti süreciniz 
Gebelik haftası 21+5

3 Cevap

0 oy
(119 puan)
Benim doktorum istemedi ası olmami bende imza attim asi olmak istemiyorum diye 35 aftadayiz ben doktoruma guveniyorum o yuzden icim rahat. Sizinde icini rahat olsun Allahin iziyle birsey olmaz saglicakla aliriz ucagimiza insallah.
(430 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
(119 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
Hem gebelik sürecinde hemde doğumdan sonra aşı yaptırmadım çok şükür kızım da sağlıklı ona da aşi yaptırmadım. ikinci gebeliğim aşisiz ve ilaçsız bir şekilde devam ediyorum 31 hafta oldu bebeğim çok şükür sağlıklıyız ikimizde.
(430 puan)
Maşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah çevremde benim düşüncem de olan annler görünce içim ferahliyor çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(56 puan)
2 gebelik ve doğum sonrası bebeklere yapılan aşıları yaptırmadım. 3. Gebeliğim yine kendime olan aşıları yaptırmıyorum. Doğunca bebeğe yapılanları da yaptırmıcam inşaAllah. 

İçeriğine güvenmiyorum. Yan etkileri vb. Baya sıkıntılı bir durum. Her aşı dönemi aşı red formu imzalatıyorlar. Doğum yapacağın sırada bebek için yapılan aşıları istemediğini belirtmeniz gerekiyor yoksa doğar doğmaz aşıları yapıyorlar. Aşı red formu imzalıcaö diye öncesinde belirtirsen doğumdan sonra sana el yazınla yazı yazdırıp imza attırıyorlar. İçine sineni yap. Araştır. İçeriğini iyice öğren. Neye evet neye hayır dediğini bil.
(430 puan)
Doğumdan hemen sonra mı aşı yapıyorlar
(56 puan)
Evet hepatit b ve K vit aşıları yapılıyor. Eğer siz öncesinde yaptırmayacağız demezseniz direk yapılıyor
(430 puan)
İlk gebeliğim hiç tecrübe yok  bu konuda çok teşekkür ederim ❤️
(56 puan)
Merak ettiğin bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
Gıdaharekatı sitesinde aşı ile ilgili pek çok bilgi var. Dr Kemal Özerin sitesi. Oraya bakabilirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 377 göst.
0 oy
0 cevap 189 göst.
+2 oy
11 cevap 350 göst.
24 Ağustos 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Smyrnaaa (169 puan) sordu

651,507 soru

3,429,325 cevap

4,261,851 yorum

184,139 üye

...