0 oy
1,360 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (256 puan)
kapalı
Erkek bebek belirtileri nelerdir
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

9 Cevap

+1 oy
(492 puan)
Hicbirsey. Ben o hurafelere inanmıyorum şahsen. Sürekli tuzlu yemek istiyorum tatlı ile aram yok. Ama bebeğimin cinsiyeti erkek. Karnıma bakan kız diyor. Yanlış şeyler bence. 
(1,364 puan)
Bende tatlı şerbetli aramıyorum hiç bana da kız mı diyorlar ama erkek :)
-Reklam-
0 oy
Erkek bebek kız bebek belirtileri diye bir şey yoktur canım.  Bünye meselesi sanırım biraz. Mesela kızımda gram belirti yoktu 9. Hafta da öğrendim hamile olduğumu hamileliğimin sonuna kadar belirtim yoktu. Kimisinde de tam tersi olur. Vücudun verdiği tepkileri cinsiyete bağlama canım. Bekle zamanı geldiğinde öğrenirsin. 
0 oy
(62 puan)
Erkek bebek bekliyorum.hicbir belirtim olmadı.kusma bulantı vs.aserme de yok.23.haftamdaym.cinsiyetle pek bı alakası yok bence belirtilerin.
0 oy
(43 puan)
Oyle biseye inanma hiç 2 kizim bekliyorum 1 gebeligimde yuvarlak karnim makiyaj delisi hersey kiz belirtisi diyen insanlardan o seyleri yasadim šimdi 2 gebeligim yine  kiz ve hersey erkek belirtisi basindan beri etrafimdakiler soylediler ama sonuç kiz ve hepsi yok ya olamaz falan diyolar  ,her gebelik başka oluyo kizla erkekle ilgisi yok 
0 oy
(189 puan)
Bebeğin sağda olması otrasyon kağıdında bebeğin kesesi muz şeklinde olması .yüzünde sivilce çıkması  karnın sivri olması ayaklarinda üşüme ve bel ağrısı  bide fazla mide sorunu yaşamaması gebeliğin rahat geçmesi yani soylentilet öyle dyorlar
(590 puan)
Valla ablamında oğlu oldu doğuma gidene kadar kustu ayakları da hiç üşümezdi annem çorap giymesi için zorlardı bende şuan hamileyim oğlum olacak inşallah başında çok mide sorunu yaşadım hiç sivilcem çıkmadı da kesemde muz gibi falanda değildi gayet yuvarlak bişeydi ayaklarım da hiç usumedi aksine yanıyor sanki bel ağrısı hiç yaşamadım söylediğiniz belirtilere göre hepsi tersi kızım olması gerekiyordu galiba bazı tesadüfler yaşanıyor birkaç kişi aa bende de aynıydı safsatasıyla ortaya böyle şeyler çıkıyor en başta keseden bilinse ilk doktorlar söyler zaten neden beklesinler
(1,931 puan)
Bunların hiçbirini yaşamadım ama bebeğim erkek. Bebeğinin konumunun ve gebelikteki şikayetlerin cinsiyetle ilgisi olmadığını ne zaman anlayacak insanlar bilmiyorum.
(590 puan)
Valla bende terslerini yaşadım bebeğim erkek galiba bizim doktorlar bilmiyor ben o kanıya vardım benim kızım olacak diye düşünüyorum artık :))
(1,931 puan)
:)     :)
0 oy
(99 puan)
Belirtilerle cinsiyetin hiçbir alakası yoktur kizimda ne olduysa oglumdada aynı şeyleri yaşıyorum 
0 oy
(748 puan)
İlk çocuğun kız bu erkek ikisinde de aynı belirtilerim oldu canım 
0 oy
(1,364 puan)
Peki sende ne belirtiler var 
0 oy
(152 puan)
Kızımda agrım ve dolgunluk hissi vardı solda,2. oglum olacak 2side sagdaydı kesesi yamuktu erkeklerin :) kız yuvarlak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 740 göst.
0 oy
13 cevap 1,440 göst.
0 oy
11 cevap 198 göst.

649,178 soru

3,420,230 cevap

4,251,587 yorum

183,477 üye

...