0 oy
81 göst.
Doğum kategorisinde (98 puan)
kapalı
Dünden beri sırtım ile karnıma sancı giriyor ama böyle şiddetli bir sancı değil adet sancısı gibi birde beyaz şeffaf akıntım var doğum başlamış mı acaba 
Gebelik haftası 39+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(807 puan)
Yok aşko.Ama benim bel ağrım var diye suni sancı verip doğum yapmıştım.Artık çocuk gelişmez demişti haftam 39+2 ydi.Gelişimini tamamlamıştı bekleme dedi.Suni sancı çok ağır geldi ama Allah sabrını verdi çok şükür kavuşmuştum.Sende sağlıkla kavuş inşallah.
(98 puan)
Benim ilktir normal doğum bekliyoruz ondan beklerler bence
(807 puan)
Bende normal doğum yaptım ama hiç acılmam sancı fln yoktu boştan yere beklemek istemedim suni sancıyı kabul ettim.1 hafta daha beklemek gözümde çok büyümüştü.
-Reklam-
0 oy
(893 puan)
Akıntınız artarsa yada suyunuz gelirse gidin hastaneye ama doğum başlamış mıdır o tam belli olmaz. Ben sizinle aynı zamandayken sancım aşırı artmıştı acil gittim hastaneye dayanamadım yalancı sancıymış doğum olmadı ondan 5 gün sonra oldu ama işte herkesin bir olmuyor siz doğumu kolaylaştırıcı şeyler yapın belki etki eder 
(893 puan)
Evet baya zor Allah yardim etsin cidden kolay geçirsin. Bol dua edin inşirah okuyun

İlgili sorular

654,666 soru

3,441,476 cevap

4,275,421 yorum

184,956 üye

...