0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Herkese merhabe. Sizlerden bir mevzuyla ilgili bilgi edinmek isterdim. Ben bekarken kist ameliyyati olmushtum. Sag yumurtaligimi aldilar. Sonra evlendim. Bir bebegim oldu. Guzeller guzeli,dunya meleyi kizimiz geldi. Shimdiki sorush shu ki, yine hamileyim. Tek yumurtam var. Solda. Bir yumurtadan hem kiz, hem de erkek bebek ola bilirmi? Eshim chok anlayishli, hich cindiyyet meselesini problem etmedi, hala da etmiyor. Sadece kayinvalidem chok igrench insan. Kafama vura-vura diyor ki,neden kiz dogurdun?sanki her shey benim elimde.Allahin ishine neden burun sokuyor ki, mide bulandira-bulandira? Bir rahat ettirmedi bizi!!!
Gebelik haftası 9

7 Cevap

+1 oy
(51 puan)
Cinsiyeti kadın dna sı  karar vermiyor erkek karar veriyor yani ister tek ister çift isterseniz 5 tane yumurtanız olsun kocanızın dna sı ne verirse cinsiyet o olur :) kaynananız size kızacağına oğluna kızsın daha doğru olur :))
-Reklam-
+1 oy
(155 puan)
Cinsiyeti erkek belirliyor ona böyle söyleyin. Evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı olsunlar yeter ki bin şükür. Eşinizle iyiyseniz aldırış etmeyin cahillere 
+1 oy
(201 puan)
Canım en basit haliyle internete girip ararsan çıkacak cevap bu. Cinsiyeti sen değil oğlu belirliyor. O kayınvelideye oğlun neyi ekiyorsa o biçiliyor de sussun  cinsiyeti erkek belirler erkek dnasında xy kromozomu var sende sadece xx var. Erkek y verirse erkek x verirse kız olur.  Yani senin tek yumurtalığın veya çift yumurtalığın olması ile hiçbir alakası yok. 
0 oy
(21 puan)

Bence olur canım Allah'a dua et bide kaynananın karisma hakkı yokki Allah'ın işine ne karışıyor Allah gönlüne göre versin inşallah :)

0 oy
(36 puan)

O mendebura deki anan seni keşke erkek doğuraymis seni niye kız doğurmuş :angry::angel: israf böyle insanlar

(1,942 puan)
Ya da hiç doğmasaymış
0 oy
(858 puan)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Benim çift yumurtam olduğu halde bebislerim hep sağda iki kızım var şu an üçüncüye hamileyim bunun cinsiyetni bilmiyorum. Allah a şükürler olsun bebişlerin oluyor bebeği olmayan bir sürü anne var.
0 oy
(702 puan)
Kaynana söyle cinsiyeti erkek belirler. Kadında X kromozomu erkekte XY kromozomu vardır. Baba x verirse XX kız olur baba Y verirse XY erkek olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
19 Ocak 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde mugeceee (442 puan) sordu
0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.

653,649 soru

3,437,676 cevap

4,271,037 yorum

184,705 üye

...