0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
kapalı
Herkese merhabe. Sizlerden bir mevzuyla ilgili bilgi edinmek isterdim. Ben bekarken kist ameliyyati olmushtum. Sag yumurtaligimi aldilar. Sonra evlendim. Bir bebegim oldu. Guzeller guzeli,dunya meleyi kizimiz geldi. Shimdiki sorush shu ki, yine hamileyim. Tek yumurtam var. Solda. Bir yumurtadan hem kiz, hem de erkek bebek ola bilirmi? Eshim chok anlayishli, hich cindiyyet meselesini problem etmedi, hala da etmiyor. Sadece kayinvalidem chok igrench insan. Kafama vura-vura diyor ki,neden kiz dogurdun?sanki her shey benim elimde.Allahin ishine neden burun sokuyor ki, mide bulandira-bulandira? Bir rahat ettirmedi bizi!!!
Gebelik haftası 9
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(272 puan)
Allah cc ıslah etsin böyle insanları, maalesef imtihan gereği hepimiz bazı sıkıntılara mâruz kalıyoruz, sizin imtihanınız da bu şekildeymiş :( yumurtalık ile cinsiyet farklılığını ilk defa duyuyorum, hiç öyle bir şey bilmiyorum çünkü cinsiyeti belirleyen erkeğin spermidir, kadının yumurtasının sağ veya sol olduğu değil, hatta kadının yumrtası da değil. En azından ben böyle biliyorum, siz yine doktorunuza danışın isterseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbm cc bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, amin.
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Yengemin sadece sol yumurtalıkları çalışıyor 2 tane oğlu var bence yumurtalıkla cinsiyetin alakası yok hurafe bunlar
0 oy
(54 puan)
Kayınvalidemin tek yumurtalığı var. Doktor çocuk sahibi olamazsın demiş. Evliliğin ilk zamanında diğeri alınmış. 4 erkek 3 kız.. Yani herşey nasip. 
0 oy
(719 puan)
Yumurtayla cinsiyyetin hic bir ilgisi yok. Sizin yumurtaniz solda sagda nerde olursa olsun eşinizden gelen yumurtayı dölleyen kromozom x olursa kız y olursa erkek olur. Kayinvaliden olucak kalpsizi doktora gidince apar anlatsin doktor cinsin kimden geldiyni. Kızı veren Allaha kurban olurum eger kız olursa kayinvalidene dersen oglunda erkek spermleri yok ne gelirse onu cikartirim ben dersin bi zahmett. Benimde kiz ve ilk. Cinsini duyunca dedi kız doguran erkekte dogurur nolcak bende dedimki kızı erkegi erkek belirler kadın degil onu oğluna söylersin dedim bana degil dedim ve sustu bi daha cinsten konuşmadi)))) 
0 oy
(719 puan)

Yumurtayla cinsiyyetin hic bir ilgisi yok. Sizin yumurtaniz solda sagda nerde olursa olsun eşinizden gelen yumurtayı dölleyen kromozom x olursa kız y olursa erkek olur. Kayinvaliden olucak kalpsizi doktora gidince apar anlatsin doktor cinsin kimden geldiyni. Kızı veren Allaha kurban olurum eger kız olursa kayinvalidene dersen oglunda erkek spermleri yok ne gelirse onu cikartirim ben dersin bi zahmett. Benimde kiz ve ilk. Cinsini duyunca dedi kız doguran erkekte dogurur nolcak bende dedimki kızı erkegi erkek belirler kadın degil onu oğluna söylersin dedim bana degil dedim ve sustu bi daha cinsten konuşmadi:D

0 oy
(504 puan)
Cinsiyeti erkek belirler yumurta ile bir ilgisi yok 

653,669 soru

3,437,727 cevap

4,271,083 yorum

184,709 üye

...