0 oy
267 göst.
Doğum kategorisinde (166 puan)
kapalı

Hanımlar çok şükür ben bu akşam bebeğime kavuştummm 40+3 oldu ne zaman gelecek diye beklerken artık umudumu da kesmiştim  cuma günü gidip paşa paşa suni sancı alıcam oda işe yaramazsa sezaryen olacak flan diye çok korkuyodum :) ama hiç beklemediğim bir anda bu akşam çay içerken bi anda suyum sızmaya başladı hemen lavaboya gidip baktığımda çişli bi şekilde geldiğini gördüm ve hemen anında evden çıkıp hastaneye geldim bebeğim karnımda kakasını yapmıştı :) evden çıkarken sancım yoktu arabaya binince bir anda başladı ve hastaneye gelene kadar 10 dakika inde sancılar 2 dakikada bire düştüü hemen baktılar 4 5 cm açılmam vardı ve bebeğim 1 saat içinde doğdu eğer yavaş ilerleseydi sezaryena alacaklardı ama çok şükür gerek kalmadı ve 2. Normal doğumuma bebeğimi kucağıma aldım :) verer kızlarrrr ikinci doğum daha mı kolay olur diye çok merak ederdim cidden öyle oluyomuş hem sancılar daha kısa sürüyo genele hemde doğru düzgün ıkınamama rağmen bebeğim hızlı doğdu ilk doğumumda 1.5 saat ıkınmıştım :( bu sefer sancılar doğum vs anca 1.5 saat sürdü :) ama çok hızlı doğduğu için yırtmış baya 1 saat 10 dakika boyunca dikiş attılar ve sonra kontrole gelen başka bi ebe de üstüne baya dikiş attı :( en zorlu kısmı ıkınmak ve dikişlerin atılmasıydı

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(764 puan)
Yaa gözünüz aydın darısı bize inşallah:)
(166 puan)
Aminnn aminnn inşAllahhh Rabbim hepinize çok hızlı çok güzel kolay bi doğum nasip etsin ne olduğunu bile anlamadan bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
(16 puan)
Amin inşallah darısı bizlere olsun
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı başıma olsun

40hafta nasıl geçti çabuk mu çökmü zor geçti sen8n icin.son ayların hizlimiydi..bende sanki hiç gün geçmiyor inan..50 günüm var daha..inşallah senin gibi bende buraya müjdeli haberimi veririm Aminn.. 

Rabbim benide kolay Bi doğumla evladımı kucağıma almayı nasip.etsin ..hemde bu kalan süreci bana çok tez hızlı geçirsin inşallah Aminn..

Benim. sezeryan ile 37 de doğum olacak 

Banada suan dua et olurmu cnm riskli gebelik senin duan kabuldur çünkü 
(120 puan)
Yavrum hamileliğin tadini cikarsaniza bak doğunca gecenin bı vakti bir saatlik uykula duruyoz
(166 puan)
Doğru söylemiş bidaha hiçbir zaman bu kadar rahat ve kendi kafana göre olmayacaksın tadını çıkarmaya bak zaten doğum olduktan sonra bi düşüneceksin de ne kadar çabuk geçti hiçbişey anlamadım diyeceksin şimdi geçmiyormuş gibi geldiğine bakma :) ediyim canım benim
(57 puan)
Napim canım gebelik kolestazı oldum 1 aydır kasinti değerlerim yüksek çıktı.. sıkı Bi diyet var yemekleri anca rüyamda görüyorum :((  o derece ya bebek uyur bende uyurum tek sorunum uyku uyku olsun bu kolestazı riskli gebelik 37 de doğum olacak..inş bu 2 ayım sağlıkla gecesinde bebeğimi kucağıma alayım emzireyim varsın uykum kaçsın..
Öyle hiç tadını çıkaramıyorum inanki korkudan :((
0 oy
(30 puan)
Ayy ne guzel cabuk dogrmusun insallah benimde oyle gecer ama sonu haric benimde ikinci dogumum 34 haftatayim insalah kolay olur ilkinde 16 saat sanci cektim bunda evde baya cekmeyi dusunuyorum insallah 1.2saat icinde dogururm dua bana da et nolur ikinci dogum bazilar kolay bazilarida daha zor oldu diyoelar..ayrcia gozun aydin allahim anali babali buyutsun..
(166 puan)
Ben hep bu sefer çok kolay olacak diye düşünmeye çalıştım ama bu kadar hızlısını hiç beklemiyodum bende :) son 2 haftadır cidden aşırı derecede merdiven inip çıktım ve yürüyüş yaptım günlük 13 tane hurma yedim boll boll duşa girip belime kasıklarıma ılık sıcak arası su tuttum demekki hepsinin faydası olmuş çok şükür hastanesi ye ilk girdiğimde rahim çok yumuşak hemen açılır demişti zaten ilk kontrol eden ebe
(30 puan)
Ohh darisi bana insallah
0 oy
(853 puan)
Allah'analı babalı büyütsün inşallah canım. İkinciler kısa sürüyor benimde dikiş anim çok uzundu ve çok zorluyordu. Dikislerim tutmiyirdu ondan uzun sürmüştü. Çocuklarinin cinsiyeti nedir canım birşey soracam 
(166 puan)
İkisi de erkek ikisi de 3.600 gr civarı doğdular
(853 puan)
Hamileliklerin nasıl geçti? İkisi aynı mıydı ? Bizde ben kilo alıyorum bebislerim çok almıyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 340 göst.
12 Mart Doğum kategorisinde Ynh (258 puan) sordu
0 oy
2 cevap 244 göst.
19 Ağustos 2023 Doğum kategorisinde Basakd3801 (17 puan) sordu
0 oy
2 cevap 186 göst.
17 Ağustos 2023 Doğum kategorisinde Sinos2194 (46 puan) sordu
0 oy
2 cevap 144 göst.
14 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Seyma.0 (92 puan) sordu

651,347 soru

3,428,669 cevap

4,261,158 yorum

184,106 üye

...