0 oy
269 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (158 puan)
Ve bilmeden aserdigimi yemezsem ne olur ?

9 Cevap

+1 oy
(2,258 puan)
Hiç bişey olmaz aşerme diye birşey yok çünkü canımız normalde de bişeyler istiyo o zamanda mı aşermiş oluyoruz 
-Reklam-
0 oy
(372 puan)
Aşerme yok insanlar abartmayı seviyorlar herzaman canımız birşeyler çekebilir
0 oy
(155 puan)
Aşerme diye bişey var, canınızın istediğini yiyene kadar aklınızdan çıkmaz, yiyince rahatlarsınız. Belki hurafedir ama yine de canınızın çektiğini yiyin derler, çocuğun Bi yeri eksik olur derler Allah korusun. Ben lisede bir arkadaşım vardı parmakları eksik ve kısaydı annesi aşerdiği şeyi yiyemediği içn olmuş öyle derlerdi. Batıl inanç da olabilir tabi ama ben şahsen yemeye dikkat ediyorum. 
(796 puan)
Böyle şeylere inanmayın lütfen
(155 puan)
Ben inanıyorum siz inanmamakta özgürsünüz :)
(796 puan)
Tamam abla
0 oy
(1,624 puan)
Örnek vermek gerekirse 2 meyve vardı o 2 meyveyide günde 1 rer kilo yedima abarttısız söylüyorum her fün 2 kilo meyve yiyordum doğurdum önüme koydular yüzüne bakmadım aşermek buysa budur bende tam bilmiyorum yani. Normalde asla gideyim meyve alıp yiyeyim demem. 
0 oy
(271 puan)
Aşerme diye birşey var ama can çekmesi gibi birşey değıl  çok farklı herkese olacak diye birşey yok. Hamileler her canı istediği şeye ona aşerdim buna aşerdim diyo bu öyle birşey değil... Canınızın her çektiğini yemek mümkün değil bebeğe de birşey olmaz. Gerçekten aşerdiğiniz şeyi de yemeseniz birşey olmaz merak etmeyin. 
0 oy
(221 puan)

Asermek var bence hiç yemedigim halde haberlerde gördüm diye canım hamsi geçti. Hamsi yemeye başladım. Kilolarca dondurma yedim yedikçe de içimin yağları eriyordu sanki ömrümde hicbirseyi öyle yediğimi hatırlamam. 


Bu gebelikte de belki bir aydır ananas aklımda canım istedi aklıma geldikçe de ister. Hala yiyemedim :(

(479 puan)
Hamileysen ananas yeme canım doğumu tetikleyip açılma yapıyor kuzenimde öyle oldu ilki sezaryen olmasına rağmen açılması oldu
(221 puan)
Fazla yemiştir belki haftası da etkilemiştir. Ben 15+5 oldum bugün.
(221 puan)
Yine de çok sağol uyarın için. Dondurma gibi yuklenmem artık tadımlık alırım
(479 puan)
Yine de dikkat etmek gerekir canım ye tabiki abartmamak şartıyla uyarmak istedim :)
(221 puan)
Sağol canım söylemesen dikkat etmezdim sanırım.
0 oy
(441 puan)
Takıntılı halde bir şeyi istiyorsun mesela ben Mart Nisan gibi nektarin aserdim. Gece gündüz yediğimi hayal ediyordum. En sonunda manav raflarında görmeye başlayınca belli bir süre sadece nektarin yedim. Hiç bir zaman böyle birsey hissetmemiştim.
0 oy
(379 puan)
Bence aşerme psikolojik bişey, 2. gebelik ama öyle milletin abarttığı gibi şunu canım çekti yemezsem ölürüm diye bişey olmadı hiç. Zaten gebeliği aşermeyi bahane ederek her gördüğünü yediği için en son doğuma +40 +50 kilo ile gidiyor kadınlar. Gebe olmadığımız zamanlarda canımız bişey çekiyor, bu da aynı durum, ama gebeyim çocuk istiyor yemezsem Bi yeri eksik olur bahaneler ile maalesef her şeyi fazlasıyla yiyor bazı kadınlar. Örneğin: sen 2 canlısın 2 kat fazla yemelisin derler, ama öyle değilmiş aslında hamileyken normal yediğimizin yarısını yiyince doyuyormuşuz.
0 oy
(2,224 puan)

Canının istemesi ile aşermek çok farklı birşey merak etme herşeyi canının istemesi  aşermek degil:))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 615 göst.
0 oy
23 cevap 494 göst.
0 oy
14 cevap 472 göst.

648,970 soru

3,419,485 cevap

4,250,670 yorum

183,436 üye

...