0 oy
180 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (465 puan)
İyi geceler hanımlar ben buraya bir sürü psot açtım ben tanıyanlar var bu ayda letu ve çatlama iğnesi ile denedik adetime 2 gün var bugün hafif sancı ile beraber adet Olcam sandım ped taktım 1 ped dolmamış kahverengi akıntı olmuş hissetmedim bile başka olmadı az önce lavoboya girdim peçeteye sildim tekrar çok az miktarda yine kahverengi akıntı oldu aceba yerleşme kanaması olabilir mi siz yaşadınız mı nasıl bişey ve yerleşme kanamasından sonra ne zaman test yaptınız umarım benimkide yerleşme kanamasıdır dualarınızı bekliyorum 4 yıldır bu anı bekliyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın İnşAllah en güzel zamanda ve en kolayından ve en hayırlısından versin İnşAllah herkse ❤️
Gebelik haftası İnşAllah vardır 4+0

3 Cevap

0 oy
(441 puan)
Rabbim hayirlisiyla sanada anne olmayı nasip etsin canım. Bende yerleşme kanaması oldu ama hafif pembemsiydi iki gün üst üste çok az miktarda oldu. Regl olacakmisim gibi goguslerde ve karnimda agrida olmuştu. İnşallah seninkide yerleşme kanamasıdir. 
(465 puan)
Ay İnşAllah hayırlısı ile cevabın için teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(221 puan)
Bende ikisi de kahverengiydi ama tek bir kere oldular. İlki adetten  3 4 gün önceydi bu gebelikte de adet olmam gereken gün lekem oldu. Hissetmiyorsun zaten. İnşaallah senin de yerleşme kanamasıdir. Abimin de 4 yıl çocukları olmadı. Şükür 5. Yıl oldu çocukları bebis bekliyoruz  şimdi aramızda bir ay var. 
(465 puan)
Ay İnşAllah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarımdasınız cevabın için teşekkür ederim :)
(221 puan)
Amin canım rabbim en hayirlisindan sagliklisindan sana da nasib etsin inşaallah.
(465 puan)
Amin İnşAllah cümlemize ❤️
0 oy
(474 puan)
Rabbim nasip eder inşallah canım ama belirtin adet başlangıcı gibi geldi bana 
(465 puan)
Amin İnşAllah hayırlısı bklm cevabın için teşekkür ederim

648,347 soru

3,417,290 cevap

4,248,060 yorum

183,275 üye

...