0 oy
110 göst.
Doğum kategorisinde (54 puan)
Kızlar benim gebeliğim şuan 37+4  . Bugün sabahtan kalktık kahvaltıya gittik oradan pazara dolandık eve geldik yemek falsn hazırladım vs. Sonrasında lavaboya gittim afedersiniz beyaz koyu kıvamda bi akıntı gelmiş çamaşırıma olabilir sonra dedim ben bugün çok yoruldum daha fazla kendimi yormayayım yatıyım yattığımdan beri sol kasığımda bi sancı giriyor sıkıştırıyor sonra gidiyo bebek de içerde hareketli . Benim 3. Doğumum ikisinde de önce nişanım geldi sonrasında bikaç saat sonra sancı ağır sğır sıklaştı ertesi sabah doğumum oluyordu ve ikisi de 40. Haftada doğdular . Bu da şuan beni tedirgin etti doğum sancısı gibi de değil gibi de tecrübeli olmama rağmen anlayamadım benim gibi olan var mı acaba yorgunluktan mı yalancı sancı da olabilir panik yapmak istemiyorum . Anneme dedim haftaya gelecekti memleketten yarın binip geleyim dedi ben de telaşlandırmak istemiyorum sizde böyle olan var mı ..
Gebelik haftası 37+4

1 cevap

0 oy
(820 puan)

Bu geceyi takip et yorgunluktan dolayida olabilir. Ben çok yürüyüp ayakta kalınca beyaz akıntım oluyor hep bebeğim aşağıda diye benimde üçüncü gebeliğim inan ilki kadar tecrübesiz hissediyorum bende... 33+6 dayım üstelik henüz :( senin kasılmaların düzenli mi onu takip et 

(54 puan)
Teşekkür ederim csnım cevabın için kaçıncı oursa olsun ilk kadar tecrübesiz oluyormuş insan gerçekten de sağa sola döndükçe gaz çıkardım afedersin heralde ondandı bi anda kesildi sancı uyku bastırdı tuhaf bi şekilde :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,668 soru

3,441,479 cevap

4,275,422 yorum

184,956 üye

...