0 oy
81 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)

Kızlar düşükten 45 gün  sonra ilk adetimi gördüm. Normalde 7 8 gün sürüyordu benim ama şuan 12. Güne gireceğim hala kan geliyor küçük küçük bazen biraz çok oluyor. Bugün bitti dedim küçük kan yine gelmiş. ? Normalmidir ? 4 gün önce renkli ultrosan çekilmişti kontrol amaçlı herşey normal görünüyor.

2 Cevap

0 oy
(597 puan)
Geçmiş olsun bende 10 gün önce kürtaj oldum. Adetten sonra doktor tekrar kontrole mi çağırıyor? Bir de ne zama. Çocuk düşünelim bunla ilgili bilgi aldınız mı doktordan?
(77 puan)
yeniden gösterildi
Ben 13 haftalıkken su kesem patladığı için düşük yaptım. Kendisi düştü. Sonra kürtajla temizlediler kalan parçayı . Bende düşükten sonra belki rahim perdesi olma ihtimali olduğu için 40 gün sonra kontrole git demişlerdi . 3 gün önce renkli ultrasona girdim herhangi bir sorun çıkmadı. Aslında cagirmıyorlar ama benim ilk bebeğim olduğu için çok korktum.  O yüzden 2 kere falan gittim doktora.   İki doktora gittim biri 2 ay bekle diğeri 3 ay bekle dedi ama folik asit kullanmaya devam et dedi eğer düşünüyorsan.  Ama ben sanırım 3 ay beklemeyeceğim adetim bittikten sonra düşünüyorum.  Sana tavsiyem 40 gün sonra kontrol amaçlı ultrasonla rahime baktırabilirsin toparlanmış mı diye en azından için rahat eder canım. Bana demediler a ben yine de gittim psikojik olarak çok etkilenmiştim çünkü.
(597 puan)
Anladım cnm. Betaya bakıyorlar eğer sıfırlandıysa bir de vajinal muayene yapıyolar sıkıntı yoksa tamamdır. Ben de 1 kere adet olayım sonrasında tektar hamile kalmak için şansımı deniycem. Yaşım 36. Zama. Kaybetmek istemiyorım bende. Bebeğimin kalbi durdu:( rabbim bizlere bir daha yaşatmasın inşallah.
(77 puan)
Amin inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin..
-Reklam-
0 oy
(241 puan)
Evet normal benimkide öyle olmuştu 16 gün felan sürmüştü 
(77 puan)
Anladım canım. Uzun sürdüğü için tedirgin oldum. Tam bitti diyorum banyo yapıyorum bir gün sonra tekrar kanama geliyor. Şaşırdım kaldım.

653,289 soru

3,436,293 cevap

4,269,757 yorum

184,621 üye

...