0 oy
100 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
31 haftalık oldum bugün. Sabah 6 dan beri çok fazla baskı yapıyor. Ayaklarımı dikledim ama aynı . Kanama su gelmesi vs olmadı. Ama aşırı baskı var sizde de oldu mu.
Gebelik haftası 31

2 Cevap

0 oy
(179 puan)
Canim bende de oluyor 32+6 yim yerimden kalktığımda özellikle öyle bir baskı oluyorki bende korkuyorum. Yatarken ağrım var kalkınca ağrım var anlamadım. Kasık ağrısı çok oluyor bebek aşağı iniyormus o yüzdendir diyorlar erken doğum falan olur diye çok korkuyorum. 
(220 puan)
Aynı korkular beende de var 33 haftayı tamamlıyorum güç geçtikçe bebek hızla büyüyor ve kasılmalar ve sancılar artıyorr. Yalancı sancıdan ayırt etmeniz çok kolay aslında uzun süre devam eden ağrılar gebeliğinizin ilerlemiş olması ile ilglili ancak sancınız saat başı  yarım saatte bir gibi sıklaşarak devam ediyor ise mutlaka doktorunuza başvurun akıntınızı kontrol altında tutmanız önemli beyaz veya şeffafsa sıkıntı yok ancak hafif pembe veya kanlı ise durmayın derim Rabbim yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(229 puan)
Hsftamiz aynı bendede ogle bacak arasında ağrı olyor..

Arkadaşlar bobrekde parlaklik diye biseyler duyan varmı ya başına gelen çok kötüyüm 30 haftada dendi kaç gündü uykular haram oldu
(179 puan)
Arkadaşımızın bebeğinde bağırsaklarında parlaklık var dediler kjz ağlaya ağlaya bir hal oldu doğdu Allaha şükür hicbir sorunu yok 4 aylık falan oldu. İnşallah sağlıkla hepimiz bebislerimize kucağımıza alırız.

654,980 soru

3,442,679 cevap

4,276,835 yorum

185,059 üye

...