0 oy
249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (303 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı mutlu hamilelik süreci dilerim. Gecenlerde bi başka gebelik programında soyle bi post okudum ki bebek anne karninda cok hareketliyse hirçın cocuk olmaya eylimli oluyormuş doğduldan sonra cok aktiv cocuk oluyo stresli gebelik gecirincede etkisi varmış doğdukdan sora baya sorunlu hirçin bebek oluyo. Venim hsmileliyimde hem streli gecmisti hemde bebeyim cok cok aktifdi doğdukdan sonrada zor bebek oldu şimdiede gercekden hirçin bebek olcak gibi geliyo bana. Ama ikimci hamilelyim 24 haftayiz cokda hareketli dyil ama iyi hayirliyorum oğlumda bu haftaıar cok hareketliysi bu cokda hareketli deyil gündüzleri hareket eder akşamları uslanır bazen sanki ida uyuyo sadece yan donunce sanki uyaniyo hareketleniyo, acaba sakin bebekmi olacak boyle şey gozlemleyen varmı bebeyniz hamileyken nasıldı doğdukdan sonra nasll oldu. Anne karninda uslu olan bebek doğdukdan sonrada uslumu olur? Karakterle ilsikisi oldugunsoyleniyo. 
Gebelik haftası 24+3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(179 puan)
Valla benim bebiş 33+3 diyorum bu karnımı delip cikicak çok fazla hareketli ama hiç stresli bir hamilelik  geçirmedim çalışmıyorum başka çocuğum yok kocam evimin her işini yapar yani yere eğilme giye kavga eder ancak ama kızım içeriden karnımı deliyor. 
(82 puan)
Ahahaah ben 27 +2 haftaligim şimdiden zor tutuyorum iceride kosuyor sanki bende stresli gecirmiyorum bende çalışmıyorum evin gunluk klasik işleri sadece cok erken basladi hareket etmeye artarak devam ediyor masallah bebelerimize
(179 puan)
:))) Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiziz sağlıkla alırız kucaklarimiza bebislerimizi.
(82 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(684 puan)
bende çok merak ediyorum ya kziim gayet sessz sakindi karnında şuan da çok şükür çok sessiz kendi halinde bir çocuk şuan oğluma hamileyim 32 haftadaym 16 haftadan beridir kıpır kıpır gece gündüz hareketli ve aşırı stresli bir gebelik geciriym herkes diyo çocuğa yansır ablamn öyleydi çocuğu hep ağlıyordu doğunca stres yaşadığı için smdide tam ateş topu inanılmaz yaramaz benimki demi öyle olacak eşimde bende çok aşırı sessiz konuşmayan kendi halinde insanlarız ins buda bize ceker
0 oy
(5,417 puan)
Valla bu ben ilk kizimda ben bu haftalarda hissediyordum diyorum 17 olduk bizde tık yok sanki bebek taşımıyom doktor normal dedi ama kızımı 13 haftalıkken hissediyordum kelebek gibi çırpınıyordu ama bunu bikere bile hissetmedim geçen hafta durumu iyiydi  burayada sordum hareketsiz bir bebek mi olacak ne olacak bilmiyorum ama kızım çok hareketliydi dört yaşında hala hareketli 
(303 puan)
Ysni yorumları okudugum ve anladıöm kadar varmış alakası )) gerçekden rahat hamilleik cok cok onemli
0 oy
(6,097 puan)
Ya yok be, ne alakası olabilir :) Bebeğin yetiştirilmesine de bağlı karakteri. Anne karnında kafasına göre takılıyor bebekler. 
0 oy
(84 puan)
Bende senin. Gibi düşünüyorum oglumda bu kadar hareket yoktu arada tekme atardi hickirik olurdu uzaninca hissederdim ama kıza hamileym karnında amuda kalkiyo resmen yürürken felan çok hissediyorum oğlumda uzannca hissederdim bende bu bebek beni zorlucak gibi gkio bende hep dua ediyorum inşallah ogluma benzer oğlum beni hiç zorlaması 4 yaşına girecek iki ay sonra annesi totosunu yesin kocamdan romantik yardımsever sakin bı çocuk masallah deym♥️
(303 puan)
MaşAllah annesi ne guzel hayirli evlat sana. Rabbim kızınıda oğluna benzetsin inşAllah bende oğlum aşırı hareketliydi ilk hamileliyim olmaısna ramen 16 haftadan his ettim hareketini ve 23 24 haftalarda cok hareketliydi doğdukdan sonrada cok cok zor cocuk oldu simdide hirçin olcak galiba hala zorlukları var tabi onceki gibi zorlamıyor ama var işte geceleri cok hareket ederdi doğdukdan sonrada geceleri benim anamı ağlattı resmen uyumak nedir bilmedi şimdi makaleler okuyorumda anne kendini 9 10 gobi uyumaya alıştırırsa geveler bebeyindoödukdan sonrada uykusunu desteklemis olur doğdukdan sonra zor bebek olmaz. Ve simdide hsrekelti cok az ama cinsiyeti gostermediyiniçin bilemedim nedir ama hareketi oğlumdaki gibi deyil umaırm uslu cocuk olur )
(84 puan)
Güzel dilenlerin için teşekkür ederim♥️benmde bu tam tersi genelde hep biri usluysu biri hırçın oluyomus hep öyle duyyorum çevrede inşallah sakin uslu hayırlı evlat olurlar senin oglunda bahsettiğini bende kızımda yaşadım ikinci gebelikten mi bilmem 14 hafta hissettim bende hareketini sanırım senin oğlunun huyu  benim kızımda olucak:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
11 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayshe5 (14 puan) sordu
0 oy
8 cevap 555 göst.
4 Ocak 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatosumm. (10 puan) sordu
0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
9 cevap 407 göst.

654,829 soru

3,442,061 cevap

4,276,137 yorum

185,004 üye

...