0 oy
126 göst.
Doğum kategorisinde (492 puan)
Merhaba arkadaşlar. 39+5 günlük hamileyim. Dün nst ve açıklık muayenesi oldum. Eve geldim ve adet olmadan önce kahverengi gibi bir adet kanaması olur ya öyle kanama geldi. Tabi hemen acile gittim. Muayene sonrası olur dediler nstye bağladılar sancı vs çıkmadı. Nst ye bağlı iken başka bir hemşire geldi ne şikayetle geldiğimi sordu bende kanama dedim. Sanci yok kanama devam ederse yarın bir daha gel dedi. Beni nstye bağlayan hemşire ise sancın 5 dakka araya düşünce gel. Bu normal kanama vs vs diyip durdu. 18 inde yani pazartesi günü doktora gittiğimde suyumun azaldigini ve persembe pazar günü nst ve açıklık muayenesi olacaksın, bu hafta doğum olmazsa pazartesi yatış diye kağıt yazdi. Beni nst ye baglayan hemşireye 25 inde (pazartesiye günü) tam 40 hafta doluyor doktor ise yatış dedi. Suyumda azalma varmış dedim. O zaman sen bilirsin ben bişe diyemem dedi. Doktoru dinle sonra birşey olursa beni suçlamayın dedi. Ne yapmalıyım? Kanama ise her WC sonrası var. Mesela sabah WC ye gidiyorum peçete kullanıyorum ben pecetem de bayağı kahve rengi akıntı var. O zaman temizliyorum. Sonra tekrar WC ye gittiğimde yine aynı kanama gibi akıntı o kahve rengi akıntı var. Ne yapmalıyım. Geceden ve su saate kadar aynı.
Gebelik haftası 39+5

2 Cevap

0 oy
(57 puan)
Öncelikle geçmiş olsun. Çatı muaynesinden yani açıklığa  bakıldıktan sonra bendede oldu o tarz lekelenme 1 gün sürdü sonrasında olmadı bir daha . Hala devam ederse tekrar gidin doktora ihmal etmeyin bebegin hareketlerini sayın. Bende 39+6 günlük hamileyim :)
-Reklam-
0 oy
(764 puan)
Benim nişanım geldiğinde acile gittim alttan muayene ettiler sonrasında pembemsi akıntım gelmeye başladı iki gün sürdü ama siz kanama diyorsunuz doktor bana kanama olursa ya da bebek hareketlerinde azalma olursa ya da suyun gelirse ya da sancın sıklasirsa gel demişti isterseniz tekrar bir acile gidin son haftanız riske atmayın 

653,115 soru

3,435,729 cevap

4,269,085 yorum

184,580 üye

...