0 oy
339 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (155 puan)
kapalı
Kızlar özür dileyerek sormak istiyorum, ilişki yasağı var aylardır, biliyorsunuz hormonlar artıyor bu dönem istek vs. 2 3 gündür aklımdan çıkmıyor mastürbasyon yapmak zarar verir mi? Açılma nedeniyle dikiş atılmıştı ilişki yasağı sebebi bu. Çok canım istiyo bişey olur mu Bi yardım edin :(
Gebelik haftası 35
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(852 puan)
Doğuma az kalmış canım bekle
(155 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(173 puan)
Bi kaç hafta daha sık dişini canım benim yüzmüş kuyruğuna gelmişsin 
(155 puan)
Doğum sonrası da 40 gün yasak değil mi dinen de haram ya, Ay töbe töbe çekindim ama sormadan duramadım :(
(173 puan)
Çekinecek bişey yok canım gayet doğal bişey haklısın bi 40 gün daha var ilişki için
0 oy
(149 puan)
Eşinle sadece sex için yakınlaşma illa ilişkiye girmeniz gerekmiyor başka yollardan birbirinizi tatmin edebilirsiniz bazen nazikçe bir masaj bile yetiyor ;)
(155 puan)
Sadece seks için yakınlaşmıyoruz zaten ama insan tedirgin oluyo canım istese de tutuyorum kendimi kaç aydır, başka yollar da bi tehlike oluşturur mu diye korkuyorum işte. Göğüs ucu uyarmak bile doğum başlatmaya yardımcı diye okumuştum da.
(149 puan)
O kadar da değil yani bir durttuyle doğum mu olur o kadar kolay değil doğumdan sonrada 40 gün beklemen gerekiyor rahmin toparlansin diye ufak jestler sizi tatmin etmeye yeter bence cinsel temastan öte eşini rahatlatsan sende zevk alırsın oda buda bı yol:)
(155 puan)
Detaya girmek istemem ama bunu zaten yapıyoruz ama benim rahatlamamla o bir değil :)
0 oy
(2,088 puan)
Ön seks, hafif yakınlaşma bunlar da mı yasaktir acaba, bence çekinecek bir durum değil, hepimiz evliyiz, gebelik platformundayız, hepimiz gebeyix nasıl geldi bu bebekler dünyaya :D
(155 puan)
Evet orası öyle :D sürtünerek sevişmeyi geçtim asıl sıkıntı olan spermin rahmi yumuşaması ve orgazmın kasılmaları başlatması olduğu için, ama acaba mastürbasyon da aynı etkiyi yapar tetikler mi diye düşündüm. İnternette doğumu başlatmaz yazıyo da emin olamadım tecrübesi olan fikri olan böyle tehlikesi olup Doktoruna soran varsa yardımcı olur belki dedim.
(2,088 puan)
Benim ilişki yasağım yok en ufak fikrim de yok, bende aynı sizin gibi düşündüm, orgazmın kasılmaları başlatmasından endişe ettim bu yüzden bilgim olmayan konu hakkında yazmak da istemedim ama sizin gibi düşündüm orgazmın akıntı veriyor kaslar hareketleniyor ama tabikii ben hiçbir şey bilmiyorum. en iyisini ebeniz bilir, çok anlayışlı bir ebeyse durumu onunla paylaşsanız?
0 oy
(871 puan)
Kız sende benim kocam gibi amaaan surda 40 in çıkmasına 33 gün kaldı canimmm geçer geçer de:))) ben uykusuz geceler diye sayıklarken adam karısız geceler diye geziyor evde ")) 
(155 puan)
Hahaha herkesin derdi başka :D aksi gibi hamilelikte istek tavan yapıyo mübarek :D
(871 puan)
Yok kız valla ben kafam rahat geziyordum kurtuldum diye canıma minnetti  valla şimdi kırkım çıkınca kaçma imkanimda  yok demekki herkeste hormon farklı calisiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 388 göst.
0 oy
5 cevap 424 göst.
0 oy
11 cevap 2,154 göst.
0 oy
21 cevap 1,434 göst.

650,227 soru

3,424,180 cevap

4,256,287 yorum

183,756 üye

...