0 oy
103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
düzenledi
9+3 haftalıgim aşırı stresli üzüntülü bir dönemden geçiyorum ve karnıma adet ağrısı gibi ağrılar girer oldu. Bu normal mi bu haftalarda. Yoksa yaşadığım durum tetikliyor olabilir mi?
Gebelik haftası 9+3

2 Cevap

0 oy
(62 puan)
Merhabalar öncelikle hiç bir konu veya hiç kimse bebeğinizden kıymetli değil bunu 8+2 de bebeğimi kaybedince anladım. Belki hassas olduğumuz için ya da hormonel olarak değişikler yaşadığımız için küçükte olsa sorunları kendimize dert edebiliyoruz. Ben yaptım lütfen siz yapmayın ve karnınızdaki canlıyı düşünün mutlu olun sizi mutlu eden şeyler yapın gerçekten ama gerçekten hiç bişey için değmiyor. Ben yaşadığım acıdan bu dersi aldım. İnşallah sağlıkla huzurla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
-Reklam-
0 oy
(2,076 puan)
Sizi çok iyi anlıyorum, 9×5 haftalık hamileyim ben. İleri derece anskiyete hastasıyım, ilk başlar da gebeliğimi kabullenemedim vucudum hasta diye düşündüm çünkü ilk gebeliğim bilemedim neler olduğunu, çok ağır dönemlerden geçtim anne evime geldim eşimle, o kadar ağırki delirdiğimi düşündüm, üstüne buradan da linç yedim, hamilelikte kullanılan ilaçları kullanmaya başladım, şuan bebeğimi de kabul ediyorum bazen ya hastayım diye düşünsem de karnımı okşadıkça hepsi düzeliyor, sağlığı için endişe ediyorum. Her durumum hafif hafif düzelmeye başladı, bebeğimle aramda bağ da kurdum. Tam bunlar olurken, anne yarım anneannem vefat etti, 10 gün oldu, canımdan bir parça gitti, sırf bebeğim için dayandım hepsine, tüm ağlama krizlerimi sırf bebeğim için susturdum.

9. Haftam benimde çok ağrılarım var, kanamam yok, bu yüzden endişe etmiyorum, lekelenme de yok akıntım da beyaz oldukça sıkıntı yapmıyorum, kese büyüyor onun ağrısıdır diyorum. Tabii kanama lekelenme olunca hemen doktor. Kendinizi hiçbir şey için üzmeyin, sizden ve şuan karnınızdaki bebekten önemli hiçbir şey yok. Haftamız da aynı, sohbet etmek isterseniz özel mesaj kısmım da açık allah yar ve yardımınız olsun.

649,139 soru

3,420,079 cevap

4,251,389 yorum

183,471 üye

...