0 oy
256 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (105 puan)
Mehraba kizlar 26 haftakik hamileyim bebeyim  disariya tepki vermiyo  elimle  durtuyorum karnimi  o zamanda tepki vermiyor .fazla araliklarla haraket ediyor neden acaba ? Cox uzuluyorum o haraket etmeyince 
Gebelik haftası 26

7 Cevap

0 oy
(1,597 puan)
Tepkj versede anlamazsın daha yeri coook bol ben 36. Haftadayim cani isterse veriyo istemezse vermiyor bazen kendini unutuyo dürte dürte uyandiriyorum yaşıyorum diyip yine uyuyor 
(211 puan)
Canım her hamilelik aynı değil bunu unutma. Bende başlarda çok üzülüyodum şuan nerdeyse 32 haftalık hamileyim arkadaşın dediği gibi canı isterse hareket ediyo canı istemezse hiç umrunda bile olmuyo. Bazı bebekler anne karnında çok hareketli iken bazıları da sakin olabiliyor.
(105 puan)
Insallah canim allah razi olsun
(105 puan)
Beni rahatlatdiniz tesekkur ederim allah razi olsun
(105 puan)
KBeni rahatlatdiniz tesekkur ederim allah razi olsun
(211 puan)
Ne demek canım. İnan ben senin haftalarındayken bebek hiç yok gibiydi. Şimdi akşamları uzandığım zaman biraz hissediyorum. Doktor bi sorun olmadığını söyledi çok şükür. Gün içinde çok hareketli isen ondan kaynaklanıyor olabilir dedi sadece.
-Reklam-
0 oy
(188 puan)
Evet canım bende aynı haftadayım seninle benimde bebeğim dediğin gibi bende çok üzülüyorum
(105 puan)
Cokk coku bir durum bazi anneler durtunce bebek tepki veriyor amma
0 oy
(6,101 puan)
Ya uyuyordur belki, vücudu daha küçük tepki verse de siz anlamıyorsunuzdur. Az salın şu bebekleri rahat rahat büyüsünler arkadaş :)
0 oy
(5,660 puan)
Daha bismillah oyle durttukce tepki vermesi anca yabancilarda oluo valla yagsiz fit vucutlu kisilerde yada.  Oyle videolardaki gibi bariz eli ayagini hissetme olayi lambur lumbur disardan gizle gorulme olayi cok sonra 35 den sonra galan olur oda. İc karni dar olup zirt diye karni cikan kisilerde yagsiz vucutlularda zayiflarda kilo fazla almayanlarda falan
0 oy
(201 puan)
Canım daha kaç gram bu çocuk gücü yok ki olanı da bir iki vuruş yapsa harcar zaten. Oldukça enerji depolayıp büyümeye gelişmeye çalışıyor. Hiç dert etme. 32-33 den sonra geceleri uyutmaz hareketlerle o zaman görürsün :)
0 oy
(467 puan)

Dışarıya tepki vermiyor mu??? :D hic dert edecek baska bisey mi bulamadın mi.  Hareket ediyorsa yetsin sana. Onemli olan o. 

0 oy
(505 puan)
Benim kızım dışardan hareketleri bariz belli oluyo karnîma dokunduğumda hemen tepki veriyor:) 29+6hamileyimm

İlgili sorular

649,202 soru

3,420,313 cevap

4,251,703 yorum

183,484 üye

...