0 oy
157 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (51 puan)
kapalı
Merhaba iyi akşamlar hanımlar. 26 agustosta adet oldum. Bebek istiyorduk. Bu ay denedik. Sonra ben 19 eylulde adet oldum gene. 2 3 gun once bi leke geldi. Yerlesme kanamasi mi acaba diye suphe ettim. Bugunde test aldim. Cok hafif cizgi cikti. Bunu yasayan var mi? Hamileysemde tekrar neden adet oldum. Son adet tarihini doktor sorsa ne diyecegim bilemiyorum da. Yardimci olur musunuz? 
Gebelik haftası 1
Kapatılma nedeni: Başlık oluşturma kurallarını okuyunuz.

2 Cevap

0 oy
(83 puan)
Merhaba öncelikle benim test sonucum 4 teste pozitif kanda vermistim oda negatif çıkmıştı sonra aylarca adet olmadim aşırı gecikiyordum ama birsey yoktu adet söktürücü kullandım 6 ay sonra 2 ay düzenli oldum sonra olmadım test yaptığımda pozitif çıktı ve şuan hamileyim  teste cok yanılıyor insan son adet tarihin neyse onu söylersin canım doktoruna
(51 puan)
Kan vermek icin suan cok erken. Bi tane daha test aldim. 2 3 gun sonra deneyecegim. Beni testler yaniltmadi hic. Hem merak ediyorum. Hemde endiseliyim. Araliktada boyle testler yapmistim. Koyudan acik renge dogru gitti ve kimyasal gebelik oldugunu anlafim. Sonra kanamam gelmisti. O yuzden testler beni pek yaniltmadi. Ama senin aldigin testler nasil yanlis cikti anlamadim. Cok tesekkurler cevabin icin.
(83 puan)
Sonuç ne çıktı merak ettim
-Reklam-
0 oy
(1,365 puan)

26 Ağustos'ta dene tekrardan testi 30 gün olmuş oluyor doktorlar bile erken yapılan teste karşı ben adetim 2 gün gecikince anladım hamile olduğumu çünkü 28 günde ve düzenli adet gören biriyim adetimin geçirdiği zaman 7ci gün test yaptım pozitifti 9 zu gün gittiğimde 5 haftalık keseyi görmüştüm :)

İlgili bir soru bulunamadı

652,110 soru

3,431,595 cevap

4,264,386 yorum

184,306 üye

...