0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Hanımlar ankara şehir hastanesine gidiyorum hersey normal ilerliyor şu an 10 haftalık hamileyim sürekli bi doktora gitmek istiyorum ilgili alakalı doktor önerilerinizi bekliyorum 
Gebelik haftası 10

5 Cevap

0 oy
(718 puan)
Necati hancerlioglu bence . Ben ona gidiyorum memnunum 
-Reklam-
0 oy
(886 puan)
30 haftadan sonra oraya kontrol oldum ama doktor yok hep asistan bana denk gelenlerden memnunum orda doğum yaptım dogumdanda memnun kaldım 
0 oy
(1 puan)
İlk başlarda ben de gidiyordum ama maalesef düzenli bir doktor yok sürekli değişiyor ve asistanlar bakıyor. Hiç memnun kalmadım özel hastane veya da Sincan araştırma hastanesine gele bilirsin. 
0 oy
(190 puan)
Ben Özlem Gündüz'e gidiyorum. Çok memnunum. İlgili, sevecen. Sürekli takip ederek hep ona muayene oldum. Doğumu bekliyorum. Şimdi 3 günde bir gittiğim için kim denk gelirse ona giriyorum. 
0 oy
(53 puan)
Hamileliğimin ilk haftalarinda rastgele bı doktora gitmiştim orda. Asistan bakıyordu gercekten de. Sonra buradaki önerilere bakarak Necati Hançerlioğlu na gitmiştim doktor kendisi bakıyordu ve daha önceki doktorların söylemediğini söyledi miyom varmış. Yani gebeliğim açısından sorun çıkarmadı ama o güne kadar ve o günden sonra hiçbir doktor bundan bahsetmedi detaylı ultrason a kadar. Demem o ki ilgili bir hoca. Fakat çok yoğun yani rahat muayene olamamistim konforlu değildi. çünkü odadan biri çıkmadan başka birini odaya alıyorlar ben rahatsız oldum. Eşleri de almıyorlar polikliniğe. Özele geçtim o tarihten sonra.

649,135 soru

3,420,066 cevap

4,251,370 yorum

183,471 üye

...