0 oy
221 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (96 puan)
26 haftada verdiğim idrar testi sonucu şöyle;

Blood : pozitif

Lökosit: 85 

Eritrosit: 22

Bakteri: 6 

Enfeksiyonum var anladığım kadarıyla ama 85 çok yüksek değil mi? Blood pozitif Eritrosit yuksek bu idrarda kan olduğu anlamına geliyormuş araştırmalarıma göre. Doktor randevumu bekliyorum ama endişelendim. Bu kadar yüksek enfeksiyon erken doğuma yol açar mı? Bu durumu yaşayan var mı ya da bilgisi olan??
Gebelik haftası 26+4

4 Cevap

0 oy
(27 puan)
Lökosit bildigim kadariyla enfeksiyon demek degil canım. Lökosit beyaz kan hücresi enfeksiyon olduğu durumlarda enfeksiyonla savasmak için yükseliyor. Idrarinda kan var buyuk ihtimal kum döküyorsun. Saglikci degilim ama bndede surekli ayni cikiyor kum doktugumu soyluyor doktorlar.
(96 puan)
Yaa öyle mi ama bu zamana kadar hiç böbrek rahatsızlığım olmadı kum dökmek nasıl bir şey ki ben hiç fark etmedim kum döktüğümü falan. İlaç vs vermiyor mu doktorlarr
(27 puan)
Onu bnde hic farketmiyorum. Ama doktorlarin soyledigi bu sekilde gebeligim boyunca hep idrar tahlillerim boyle cikti her seferinde kum diyip gonderdiler. Belki senin doktorun farkli bsey soyler
-Reklam-
0 oy
(11,261 puan)
Ürolojiye git bence daha iyi olur
0 oy
(35 puan)
Benim de durumum aynı canım benim hatta protein kaçağı başlamıştı erken doğum riskim oluştu sancılarım aşırı yükseldi doğum diye gittim hastaneye öyle söyleyeyim ama çok şükür ilaçlarla protein kaçağı azaldı ama enfeksiyonum benim de hala yüksek bitmiyor bir türlü. 32+5 oldum bir aydır yatıyorum sancılarımdan dolayı. Valla zor bir durum Rabbim herkese kolaylık versin ama mutlaka sürekli takip et protein kaçağına çıkmasın.
0 oy
(444 puan)
Lökositim 9 çıktığında doktorum idarer yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık şase yazmıştı. Ama 9 çok yüksek diye şikayetim yok diye kullanmamıştım. Sonraki ay gitmeden tahlil yaptırdığımda 15e çıkmıştı. Yine hiçbir şikayetim yoktu halbuki ama duyunca şaseyi kullanmam gerektiği riske atılacak bir şey olmadığını söyledi kullandım hemen. 85yüksek bir değermiş. Siz üroloji bölümüne muayene olun, onun söylediklerini kadın doğum doktorunuzla da istişare edersiniz. Tedavi edilmesi gereken bir değer bu. 

İlgili sorular

649,166 soru

3,420,190 cevap

4,251,494 yorum

183,474 üye

...