0 oy
309 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (91 puan)
Merhaba hanımlar 

23 +4 deyim genital bölgemde bir haftadır ağrı var hafiften şislikte var alt tarafta ilk gebeliğim normal mi değil mi bilemedim oturup kalkarken ve yürürken ağrı giriyor sanki oraya darbe almışım gibi sızlıyor göbeğimin altında bikini bölgesinin bitiside taş gibi sertlik ve şişlik var hafifte hareketlilik hissediyorum erken doğum belirtisi falan olabilir mi 
Gebelik haftası 23

2 Cevap

0 oy
(719 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Korkutmak istemem canım herkeste aynı olmaz ama benim de yürürken oturup kalkarken yatakta sagdan sola soldan saga dönerken tam bahsettigin yerlerde ağrılarım oluyordu. Sonra akıntım yogun ve fazla olmaya basladi yumurtlama doneminin 2 3 katı kadar icinde hafif pembelik de vardi acile gittim enfeksiyondan olabilir aktif kanama yok diye gonderdi ertesi gun gunluk ped dolduracak kadar kirmizi kanamam olunca özele gittim 3 cm açılmam olmustu rahim uzunlugum iyiyken hem de. 19+6daydim ve zorlu surecler sonunda 23+3te dogum yaptım. 

Doktorlar bile bilemeyebiliyor. Sen kendini yorma mumkunse ayaga kalkma istirahat et. En yakin zamanda da özelde bir doktora görünüp sikayetlerini anlat. Rahim agzi uzunlugunu filan ölçer. Duruma bakar.
(719 puan)
Bebegin hareketleri de azalmisti açılma öncesi 2 günde. Sende hareketliyse degildir inşallah ama ihmal etme yine de ne olur ne olmaz. Erken dogumlar fazlalasti maalesef.
(91 puan)
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,727 puan)
Enfeksiyon artı mantarın var. Hemen iç çamaşırına 10 damla falan nioli yağı damlat. Tahriş edecektir ama iki gün sonra rahatlamış olduğunu hissedersin
(91 puan)
Akıntim var ama kaşıntı yada kötü koku yok ve nioli yağını 1 aydır iç çamaşırımi değiştirdikçe damlatiyorum zaten yinede var mıdır?
(1,727 puan)
İleri boyutta değildir işte. Bi de şey yap. Bir küvete ya da leğene epsom tuzu erit. Yarım su bardağı kadar. Ilık suyun içine otur. Bütün bakteriyi şunu bunu öldürür. Güzelce temizler. İlaçsız atlat ama bu dönemi :)
(91 puan)
Epsom tuzu nedir?
(1,727 puan)
İngiliz tuzu diye de geçer. Ankatmakla bitmez faydası internetten araştır ama şifa kaynağı. Gönül rahatligiyla yapabilirsin asla yan etkisi olacak bişey değil :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 482 göst.

648,725 soru

3,418,674 cevap

4,249,562 yorum

183,368 üye

...